Condemna a les declaracios d’Alfonso Guerra

El Claustre de l’escola Enric Grau Fontseré de Flix  reunit el dia 10 d’octubre de 2017, coneixedor de les paraules del senyor Alfonso Guerra afirmant que els i les docents catalanes eduquem als alumnes en l’odi a Espanya manifestem per unanimitat:

 1. El nostre absolut rebuig a aquesta afirmació, que no només és falsa, sinó que atenta greument contra la dignitat professional i personal de totes i tots nosaltres i del conjunt del sistema educatiu català.
 2. El nostre compromís, demostrat al llarg dels anys, amb els valors de tolerància, respecte i fraternitat entre les persones i els pobles.
 3. La nostra exigència al senyor Guerra perquè retiri les seves paraules.
 4. Mentre no es produeixi aquesta retirada, la consideració del senyor Alfonso Guerra com a persona non grata en el nostre centre educatiu.
 5. La decisió de fer pública aquesta resolució tant al conjunt de la comunitat educativa del nostre centre com al conjunt de l’opinió pública.

3 Comments

 1. Isabel Martinez

  Confiem en la comunitat educativa de Flix, sempre heu inculcat valors com: el respecte, la tolerancia… als nostres fills.

 2. Carme Cubells Larrosa

  Només llegint aquest paràgraf del PEC queda tot dit:
  “L’escola potencia la valoració dels fets socials que comportin una defensa o millora dels drets humans i del progrés sostenible col·lectiu de la societat. Els i les mestres estimulen en l’alumnat valors d’una societat solidària, respectuosa amb els i les altres, dialogant, etc.. i proporciona els elements necessaris d’anàlisi i crítica a fi d’obtenir una formació integral.”
  Tot el meu suport al claustre.

 3. Sergi Moncusí

  Enhorabona per la decisió i el pas ferm en posar negre sobre blanc en aquest assumpte que tempta greument contra la dignitat i professionalitat del cos de mestres de Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>