Tallers d’aula

TALLER JARDÍ
El taller jardí el vam començar a fer al segon trimestre. Les dues classes de tercer vam col•laborar portant llavors( patates, quinoa, llenties, lli, alvocat, soja i mostassa de l’Índia).
Hem posat totes les llavors amb cotó i aigua i hem pogut veure com sortien les arrels i els primers brots. Ens ha agradat molt el taller i hem xalat!!!

TALLER MATEMÀTIC
El taller el vam començar a fer al segon trimestre. El taller ha constat de diverses activitats que feiem els divendres al matí. Van ser: taula pitagòrica (consolidar l’aprenentatge de les taules de multiplicar), piccolo (fitxes de diferents dificultats de càlculs matemàtics) i geometria (estudi, observació i ocnstrucció de figures i cossos geomètrics). Més tard vam canviar el piccolo per el compàs i el regle ( creem la nostra mandala) i el de geometria per la calculadora (aprenenm a utilitzar la calculadora).
Ens han agradat molt els tallers, els hem trobat interessants i útils perquè hem après.

Alumnes de tercer


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>