M’expliques? 2017-18. Som-hi!!!

Ja estem començant a preparar la continuïtat del projecte M’expliques? que vam iniciar el curs passat amb els nostres alumnes. Al començar el curs molts dels nens i nenes ens preguntaven:
– Com estan els “nostres iaios”i les “nostres iaies” de la resi?
– Els podríem anar a veure?
– Va ser molt bonic, m’agradaria que ens expliquessin més coses. No podem tornar a fer el mateix?

I després de parlar amb la directora de la Residència “Escoles Velles” , la Gemma Abelló, i de pensar activitats per seguir mantenint aquest vincle hem decidit engegar “Les tardes de jocs“.

Res millor que passar una tarda jugant al domino, a cartes, al bingo… i fer petar la xerradeta i intercanviar històries i vivències a viva veu, cara a cara.

De ben segur que aquesta nova experiència serà positiva i una bona oportunitat per compartir i enriquir tant als nens i nenes de l’escola com als avis i àvies.

De moment els nostres alumnes estan aprenent jocs com als que juguen a la Residència “Escoles Velles”, però em sembla que ens porten avantatge……

 8 comentaris

  1. Laia C.G

    M’encantaria tornar a la resi perquè et diverteixes molt i li contes la teva vida als “iaios” i ells et conten la seva. Vull tornar jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>