Seguim amb l’Educació 360

Aquest passat dilluns 30 de setembre es va celebrar la reunió de seguiment de la Xarxa Territorial de Terres de l’Ebre d’Educació 360 al Mas del Director (Reserva Natural de Sebes – Flix).

En aquesta trobada, estaven presents centres educatius (1 Amposta, 1 Tortosa i 2 de Flix), associacions del territori que treballen a nivell social a diferents municipis, així com representants dels ajuntaments de Tortosa i Amposta i la coordinació de la xarxa – aliança 360.

Vam presentar el nostre projecte global com a municipi on es crearà un espai de coordinació i treball per incrementar les oportunitats educatives siguin en l’àmbit formal o no formal, així com treballar per la inclusió, igualtat d’oportunitats i transversalitat dels aprenentatges.

A continuació es van presentar els objectius i actuacions per aquest curs escolar i ens vam convocar per la següent reunió al mes de novembre.

Seguim!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>