La nostra escola amb l’#EmergènciaClimàtica

Aquest divendres l’alumnat i docents de l’escola han realitzat una crida per conscienciar sobre l’emergència climàtica que pateix el nostre planeta. La comunitat dels grans ha realitzat pancartes i cartelleria amb materials reclicats amb missatges que després han compartit al pati amb la resta de comunitats, hem llegit uns manifests i ens hem organitzat per posar la frase: Cuidem el planeta amb els diferents alumnes.

Aquesta setmana hem pogut treballar sobre les conseqüències que els humans provoquem al planeta i quines mesures podem adaptar a nivell personal i en la societat en general per ralentir el vertiginós ritme de l’emergència climàtica.

Alumnes i comunitat compromesos per cuidar el nostre planeta!

1 comentari

  1. Alumnes de tercer

    Els alumnes de tercer volem cuidar el planeta perquè volem viure en un planeta verd. Per això ens comprometem a reciclar, estalviar aigua, cuidar les plantes, no tirar brossa al terra i menys encara al mar i reduir els plàstics.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>