Fins aquí l’exposició “De l’ABC a l’SMS”

Aquests darrers mesos hem pogut gaudir de l’exposició “De l’ABC a l’SMS” a la zona comuna de la nostra escola. Els i les nostres alumnes han pogut gaudir lliurement de les banderoles i dels llibres a les hores destinades a “Llegim”, hora del Bibliopati, entre altres, així com diversos agrupaments lectors.

Des dels inicis de la història els éssers vius s’han comunicat amb signes, ja siguin aquests auditius, olfactius, gustatius, gestuals, visuals…
Ara bé, amb l’aparició de l’escriptura, la humanitat va trobar la manera de comunicar-se més enllà de l’espai i del temps i la comunicació directa va donar pas a una comunicació en diferit: autor i lector podien estar separats per anys i per quilòmetres.
L’exposició «DE L’ABC A L’SMS» parla tot això i més. Vol ser un recorregut a través de la literatura infantil i juvenil per tot el procés d’aprenentatge de l’escriptura –i és clar, de la lectura–, i de com aquesta forma part de les nostres vides.

La mostra està integrada per 9 banderoles i uns 150 llibres.
1. DE L’ABS A L’SMS: Presentació i crèdits
2. LA COMUNICACIÓ ESCRITA
3. L’ALFABET I LA MÀGIA D’APRENDRE A ESCRIURE I A LLEGIR
4. L’ESCRIPTURA NECESSÀRIA
5. L’ESCRIPTURA IMPRESCINDIBLE
6. L’ESCRIPTURA COM A JOC …
7. CARTES
8. ELS DIARIS PERSONALS
9. ESCRIURE EN UN MÓN TECNOLÒGIC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>