La rua de Carnestoltes 2018 i testament

Tal i com tenien previst un altre èxit de la Rua del Carnestoltes Escolar, que enguany va comptar amb un atractiu nou, la batucada de segon de cicle superior que la va animar al llarg de tot el seu recorregut, tancant la seva actuació amb un número final dins la pista d’estiu de la Unió Social que va ser recompensada amb l’aplaudiment de tots i totes les assistents. Xavalada, felicitacions per la iniciativa, per l’actuació i pel pregó!

Des d’aquestes línies agrair la col·laboració dels familiars assistents per tal que l’acte es desenvolupes correctament. Felicitar les mares i pares que van confeccionar la disfresses pel seu acabat i vistositat. Felicitar l’AMPA i el professorat per l’organització de la festa, al temps d’agrair la col·laboració a l’Ajuntament i la Unió Social.

El dimarts següent tothom estava molt trist perquè Sa Majestat Carnestoltes ens havia deixat, però poc va durar la tristor gràcies al que ens havia deixat en el seu testament:

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>