27 comentaris

 1. Joel C.M

  A mi m’ha agradat molt la castanyada, perquè les castanyes estaven boníssimes, però de tant en tant et trobaves un cuquet.
  Els balls crec que han sortit molt bé i el modern ha quedat força bé. Però el que més hem va agradar va ser anar a l’escola Bressol i a la Residència.

 2. Carla C.M

  Jo crec que la Castanyada aquest any va ser molt bonica.Hem va agradar molt anar classe per classe recollint les castanyes i espantant als nens i nenes.
  També hem va agradar molt la sortida que vam fer a la Residencia d’avis i a l’Escola Bressol.
  La veritat es que m’ho vaig passar genial i no canviaria res de res.
  Aquesta Castanyada se’m va fer molt curta i molt divertida.

 3. Marcel Rius Colomines

  A mi aquest any m’agradat molt la castanyada, perquè estava tot molt ben organitzat. Al matí va ser molt divertit fer de monstres i de castanyeres, i a la tarda m’ho vaig passar molt be i vaig estar molt agust.

 4. Mariona B.R

  Jo trobo que la castanyada és una de les festes més tradicional divertida i bonica de l’escola, pel matí ens ho vam passar molt bé.
  Tot i que a 5è tenien els llums oberts, cosa que això feia sentir menys por. Per la tarda, el ball de gitanes va sortir molt bé a tothom. Seguidament vam ballar el ball modern d’aquest any i el de l’any passat.
  Vaig disfrutar molt, i les castanyes estàven boníssimes (encara que costava pelar-les).

  1. Martí S.P.

   Jo crec que (si haguèsiu volgut) vosaltres mateixos podrieu haver tancat la llum, perquè sou monstres i a sobre no ens deixaven perquè estavem fent les paperines. I també crec que haurieu de saber, que nosaltres a part de ignorar-vos, vosaltres no vau entrar amb ganes. Per això no ens vam espantar.

 5. Xena P.G.

  Hola jo crec que la castanyada aquest any ha Estat molt bonic i divertit com cada any Perquè quan vam anar a la recidencia VIMOS a les àvies i els avis i vaig veue a un avi que que em fa perdre molts records Perquè el Conoco d’abans. Quan vam anar a la llar d’infants pam i toc i havien nens que van plorar Perquè són Petits. vam tornar a pujar a l’escola i vam anar espantar als nens de pàrvuls i els de prevalgués. a la tarda la meva Passades molt bé com cada any. però jo crec que podíem haver allargat una mica la tarda que podriem a
  haver presentació les classes …

 6. Ariadna G G

  La castanyada

  A mi ma agradat el vall modern perquè trobo que va ser molt xula la cançó del vall modern i el vall va ser molt divertit. i el seu ultim any crec que estirant contens
  a sigut molt divertit.

 7. Martí S.P.

  Va estar molt bé, em va agradar, perquè al final vam poder menjar tothom i això em va agradar molt perquè no només els alumnes també els pares, exalumnes, etc…..

  També em va agradar molt que després de fer el ball modern vam tenir un ratet per jugar i ballar altres cançons.

  La única cosa que no em va agradar va ser la cançó que van triar els de sisè com a ball de modern, perquè ja estic una mica cansat de les de Txarango i músiques catalanes perquè la majoria de cançóns que trien els de sisè a la castanyada o al fi de curs són catalanes. I m’agradaria que aquest any per fi de curs o alguna festa no sigui una cançó catalana.

  Martí Sabaté Puchol

 8. Eloi L.G

  Jo crec que ho vam fer millor del que m’esperava,perquè el ball d’entrada de gitanes, ho vam fer millor que a la hora d’educació física.El ball modern em va agradar però, vaig trobar la coreografia bastant fàcil i que haguessin pogut fer una millor coreografia.El que vaig trobar molt repetitiu i no m’agrada es tornar a ballar les cançons de els anys passats, perquè crec que es fa molt repetitiu.

 9. Laia R.M

  Crec que la castanyada va ser molt bonica, peró no em van agradar les castanyes ni els montres que aquest any no van fer por. El ball va ser molt xulo i felicito als nens/enes de sise per la seva gran feina.

 10. Oriol P.L

  En general la festa de la Castanyada em va agradar molt.
  Pel matí vaig trobar a faltar fer panellets a la classe. Les castanyeres i els monstres van entrar a l’escola a recollir les castanyes.
  Per la tarda em va agradar molt el ball de Gitanes (de tots els cursos) perquè em va semblar divertit i agradable de veure com es va complicant el mateix ball en cada curs.
  Els llocs de les classes per ballar el ball de la Castanya estaven ben distribuïts.

  Oriol P.L

 11. Paqui F.G

  Va ser molt divertit, perquè va vindre la meva família i el avis de la residencia. El valls van ser mol divertit ami em va agradar molt les castanyes estaven molt bones. Els nens i nenes de infantil van ser mol monos , i els valls de entrada de gitana em van agradar molt.

  Paqui F.G

 12. Paola G.S

  la castanyada es molt divertida perquè ven avis de la residencia ,nens i nenes de parvulari,mengem panellets que han fet els de cicle inicial i mitiga que els fan molt bons i també hi ha gen que fa castanyes in les couen i estan molt bones.

 13. Júlia FB

  A mi la festa de la castanyada hem va agradar molt per què tothom pot gaudir, fins els pares i els avis de la residència. Les castanyes a mi no m’agraden però estaven bones. També esta bé que 6è fagi el ball i s’aporti gran part de protagonisme per què es el seu ultim any. La tradició de fer panellets i dels monstres es molt original i m’agrada molt.

 14. Anaïs M.A

  Jo crec que me va agrada molt, perquè tots de l’escola ho vam fer molt be i nos vam esforça molt també vam tindre que fe moltes classes per això .

 15. Biel G G

  A mi la castanyada em va agrada per que els nens petits en van fe molta gracia com cada any per ser les castanyes estaven bonissimes . Hi em va agrada molt com los de 6 van fe el vall i la canso.

 16. Isabella V.

  A mi m´agradat però jo penso que podríem miyora el ball una mica, que Martí va una mica rapit para mi

  Les castanyes estan cremades, els de tercer i segon lo an fet molt be perquè tutom astaben en línia, les parelles de tercer son fantàstic. Les monstres no fellen por podrien millora això també. El ball de gitanes m`agradat.

 17. Marc MC

  A mi la castanyada em va agradar molt. Estava molt content perquè aquest any tocava tocar el ball de la castanya amb el flabiol. També estava nerviós perquè era el nostre últim festival de la castanyada i havíem de quedar bé.
  El que més em va agradar va ser quan li vam fer el pont als quatre mestres que es jubilaran perquè trobo molt bé que es reconegui una feina ben feta.

 18. Douae EA

  Aquesta castanyada m’ha agradat molt al demati m’ha agradat molt anar a la residencia i a la guarderia , quan em anat a asustar i a recollir castanyes per la tarda em fet el ball de la castanya , em tocat el flabiol tambe em ballat el ball de entrada de gitanes i el que m’ha agradat mes el ball modern ens a quedat molt be i les castanyes estaben bonissimes .

 19. Owen W.R

  A mi la castanyada m’ha agradat molt, primer vam baixar a la residencia vam agafar castanyes ballar i ja pujavem i teniem que espantar els nens i nenes i agafar mes castanyes.
  A la tarde val tocar i ballar, fer el nostre ultim vall de gitanes , menjavem les castanyes i tot sovit ja sabia acabat.

 20. Natàlia O.S

  A mi aquest any la castanyada m’agradat molt, la vaig disfutar lo que mes vaig poder ja que es l’ultim any que estema l’escola.
  Al matí va ser divertit anar a l’Escola Bressol i a la residencia i al cole pero a l’ultim curs (5é) no va apagar les llums, i es burlaven dels monstres i als de 6é ens va quedar mal gust saben que era l’ultim any per a ells però tot i aixi el mati va ser molt divertit.

  La tarda s’em va `passar volant senyal de que m’ho vaig passar genial ballant el ball d’entrada de gitanes, el modern i altres balls.

  En definitiva la festa super bonica i agradable com sempre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>