Avui ens ha visitat el pare d’Oriol

Aquest matí el pare d’Oriol de P5B ens ha vingut a explicar el seu ofici. Ja fa unes setmanes vam poder visitar la botiga d’eines i materials per la construcció i la llar de la mà de la seva mare Anaïs i vam poder observar in situ les tasques que realitzen. Una d’elles és el servei de transport de materials amb camions que Francesc ens ha fet participar omplint el sorral del pati dels petits amb terra nova. Després de veure tot el procés que es segueix per tal d’assegurar que ningú prengui mal i amb el camió aparcat al costat del pati, amb una grua ens ha posat els sacs de terra nova al sorral. A continuació i dins de l’aula hem pogut gaudir de les explicacions del seu ofici, on hem conegut les diferents tasques que es poden realitzar a la seva empresa.

Des de l’escola volem fer un agraïment a Francesc i Anaïs (Tambor) pel seu compromís amb la comunitat educativa, obsequiant a la nostra escola la terra nova pel nostre sorral. Així mateix volem agrair també a la Brigada Municipal per preparar el sorral, buidar i repartir la sorra per tapar els forats del pati.

 


2 comentaris

  1. Francesc Català

    Prego disculpes a qui no agrada la platja per la inevitable sorra que es porta a casa… Veurels tots junts compartint aquest espai rehabilitat paga totes les graneres!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>