Salvador Dalí, el geni surrealista.

Des de l’inici de curs , els alumnes de sisè s’han endinsat en el món dalineà d’un dels artistes més emblemàtics del segle XX: SALVADOR DALÍ.

Per endendre l’amplitud del seu llegat, han hagut d’entendre primer la complexitat del personatge. Mitjançant lectures, cerques a internet i vídeos, han estudiat la figura de Dalí amb anglèS. Això els ha ajudat molt a veure l’artista com un geni surrealista.

Ells també han experimentat aquest estil artístic, inventant i creant les seves pròpies obres, tant a nivell individual com a nivell de grup.

El treball col.lectiu ha estat, sens dubte, un petit projecte. Els alumnes han dissenyat un museu, emmirallant-se amb  l’espectacular Teatre Museu de Figueres. Han hagut de fer un esbós del mateix, pensar el material que farien servir i com ho durien a terme entre tots. Han sortit museus molt diferents, originals i plens de creativitat.

Del procés i del resultat final en podreu veure aquí vàries imatges. Després de la realització de les maquetes, els alumnes tenen intenció d’explicar com s’han organitzat i com han treballat en llengua anglesa. Un gran projecte que encara no s’ha acabat !!!!! Us anem informant.

Podeu veure aquí algunes FOTOS.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>