About Picasso…. his life and his work.

Un curs més ens endinsem en el món de l’art de la mà d’un dels grans artistes que ha gravat la història amb les seves obres mestres.

Els alumnes de cinquè estan treballant el pintor i escultor PABLO PICASSO. Aquest projecte, que van començar a començaments de curs, els ha captivat de tal manera que són ells mateixos els que en porten el timó. La mestra va facilitant les eines  i guiant cada un dels seus aprenentatges.

Fins ara, han observat, analitzat i treballat la figura de Pablo Picasso; la seva infantesa i el seu compromís amb l’art. Han passat per les dues gran etapes que van influenciar la vida de l’artista: L’ÈPOCA BLAVA i L’ÈPOCA ROSA. Per seguir amb una etapa de canvi, de revolució, d’admiració: EL CUBISME. Per entendre aquest moviment, ells han decidit treballar-ne l’obra més famosa: GUERNICA.

Conscients del fet que aquesta pintura no es tracta d’un senzill mural de grans dimensions, si no que darrere seu hi ha un rere fons històric molt important, han posat fil a l’agulla i han indagat:

* sobre el nom del quadre (on és la ciutat de Guernica, què li va passar a la gent d’aquesta ciutat, quan va passar, per què va passar, qui ho va fer i quines conseqüències en van resultar)

– about the name of the painting ( WHERE is Guernica town, WHAT  happened to the town, WHEN, WHERE, by WHO…and after that WHAT.???..)

El projecte és viu, segueix….ja us ho anirem explicant!

Aquí podeu veure les FOTOS

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>