Rugby

Aquest matí hem tingut la sort de poder comptar amb l’Andrés, pare del Nico de sisè que avui ens ha endinsat en el món del rugby.

Tal i com ens ha comentat, el rugby va néixer de la necessitat d’un grup d’infants de jugar en un dia molt plujós i on tot estava ple de fang. Com que la pilota no “rodava” correctament, un dels infants la va agafar amb la mà i va començar a córrer per poder fer el punt mentre un altre va mirar de frenar-lo.

Hem tingut la sort de poder veure tot allò que es pot treballar a partir d’aquest esport i de la importància que dona als valors que necessitem com a societat i éssers individuals.

Us mostrem a continuació detalls que ens ha deixat tant a la part teòrica com a la pràctica:

“El rugby nos enseña a ir hacia adelante para conseguir nuestras metas”.

“En el rugby el ganador honra al perdedor al finalizar el encuentro”.

“Cualquier acción es en beneficio del equipo y del grupo”.

“Tant és com siguis; allò que realment marca la diferència és l’actitud”.

“Si os fijáis, las camisetas sólo tienen el número y no el nombre. Lo importante es la suma de todas las habilidades del grupo”.

“El scrum es la excelencia del trabajo en equipo. Hay una confianza absoluta entre ocho personas para que ninguno sufra”.

2 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>