Pàgina d’inici

 

Visitem Can Bordoi i fem mató

El passat dia 4 de desembre els nens i nenes de tercer vam anar a la granja de Can Bordoi.
Vam veure vaques, vedells, una ovella amb molta llana, porcs i gallines. Una de les coses que més ens va impressionar va ser veure com es… Llegeix més»

Renovacio del Consell Escolar 2018

Resultat de les eleccions per la renovació del Consell Escolar, sector pares i mares.

 Resultats de les votacions del representants de  les  famílies:

Participació d’un 13% de famílies;  57% de mares i un 47 % de pares.

Vots emesos 181 repartits de la següent manera: 
 
Oriol Bayó Puxan 61… Llegeix més»

La sorra i l’aigua com a materials que desvetllen activitats de creació i observació

Aprofitem les reflexions de la Carme Cols i en Pitu Fernández del “Safareig” per il.lustrar l’èxit que té el doble sorral de la zona de Primària:
⇒ Elionor Goldschied , ens afirma en les seves aportacions “La sorra, com l’aigua, és un material elemental tant per la facilitat de trobar-lo en la natura com per l’activitat d’observació i de creació que desvetlla. Un joc i una experiència que no pot faltar en cap infant” …… Llegeix més»

Millora dels espais exteriors del centre

Com els darrers estius, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cardedeu, hem continuïtat aplicant el projecte de millora dels espais exteriors del centre que es deriven de les reflexions pedagògiques i organitzatives enunciades al vigent  Projecte de Direcció 2014-2018.

Es espais exteriors dels centres acostumen a ser els grans oblidats en les construccions escolars …… Llegeix més»

Engeguem els Espais de Treball a la Comunitat de Mitjans

Tal i com havíem anunciat a les reunions d’inici del present curs 2017-18 els mestres portàvem uns anys reflexionant i visitant altres escoles buscant noves maneres de presentar situacions de treball, també a l’educació Primària… … Llegeix més»

CANTÀNIA 2018. MASTERCLASS AMB ESTHER CASTELLS

El dia 2 de maig, els alumnes de 5è de l’escola, vàrem fer una Masterclass amb la cantant, professora de cant i reeducadora vocal Esther Castells, mare de l’escola. Ens va explicar una mica el funcionament de la veu, on estaven les coredes vocals i com funcionaven i vam aprendre que per cantar cal:
Llegeix més»