Millora dels espais exteriors del centre

 

Com els darrers estius, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cardedeu, hem continuïtat aplicant el projecte de millora dels espais exteriors del centre que es deriven de les reflexions pedagògiques i organitzatives enunciades al vigent  Projecte de Direcció 2014-2018.

Es espais exteriors dels centres acostumen a ser els grans oblidats en les construccions escolars, també en les de recent materialització. Quan la construcció d’un centre coincideix amb una crisis de recursos econòmics públics aquesta circumstància encara es fa més palesa.

Aquest estiu del 2018 amb el suport tècnic i econòmic de l’ajuntament de Cardedeu i la feina dels jardiners de  www.carrojardins.com  s’han fet treballs per renovar del reg automàtic del pati de primària, la reordenació de la vegetació i la construcció d’un accès per superar el desnivell que dona accés a la zona del tipi…Aquí teniu unes comparatives gràfiques de les millores realitzades:

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>