Taller de ROBÒTICA – Cicle Superior

Aquest curs, al cicle superior, hem estrenat el Taller de Robòtica.

Gràcies al Pla Social de la FUNDACIÓ SCIENTIA, en associació amb  FIRST i LEGO Group, hem aconseguit dos robots Lego Mindstorm EV3 i material complementari per aprendre a programar-los i superar els reptes que es plantegen. La Fundació Scientia té l’objectiu de promoure les vocacions científiques i tecnològiques a través dels valors de la innovació, la creativitat, el treball en equip i la resolució de problemes.

Aquest programa inclou la participació en la Firts Lego League, una competició que s’organitza cada any i que aquest curs proposa un desafiament relacionat amb l’aigua, Hydro Dynamics, on cal presentar un Projecte Científic i superar diverses missions del Joc del Robot.

A més per augmentar la motivació i l’autoaprenentatge hem adquirit unes tablets/ordinador duals que ens permeten un millor maneig dels sistemes operatius Android i Windows. Aquesta adquisició ha estat subvencionada per un programa de cooperació territorial de suport a l’aprenentatge que ha finançat el Ministeri d’Educació, Cultura i Esport de l’estat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>