Fem plàstica

Els nens i nenes de les classes de P4 i P5 us volem ensenyar una petita mostra de les plàstiques que hem fet durant el curs. Ja veureu com som uns grans artistes!

A Cicle Mitjà treballem l’orientació

Els Snoopy’s, els Marvel i els Capità Calçotets hem dedicat algunes sessions de les nostres classes d’educació física a conèixer l’esport de l’orientació.
Hem fet algunes activitats d’orientació al pati i al gimnàs per familiaritzar-nos amb la utilització de mapes i plànols i com a cloenda… Llegeix més»

Pintem al natural, com Georgia O’Keeffe

Seguim descobrint persones valentes. Aquest cop, hem llegit la història de Georgia O’Keeffe, pintora considerada la mare del Modernisme americà. Decidim fer com ella i anar a buscar un paisatge bonic per pintar-lo. Ella pintava els paisatges de New Mexico i nosaltres, els del bosc… Llegeix més»

Com vam crear el nostre llibre

Com sabeu, el nostre conte pels Jocs Florals va ser “Vet aquí una tortuga marina”.

El procés de creació va ser força interessant. Primer, vam fer una pluja d’idees. El tema del mar i els plàstics no va trigar a sortir i és que la Greta… Llegeix més»

Preinscripció

Avui s’ha efectuat el sorteig del número de desempat de la preinscripció
Número de desempat:
Per als ensenyaments d’educació infantil i educació primària s’han assignat  un total de 78.327 números i el número de desempat és el 69.448.