Portes obertes virtuals

Si no podeu assistir de manera presencial a la nostra Jornada de Portes Obertes, hem buscat una alternativa: podeu fer una visita virtual a les nostres instal·lacions, al projecte educatiu, la metodologia de treball, etc. a través de la nostra web i del vídeo que… Llegeix més»

English a P3

A l’escola Benviure comencem a tenir contacte amb la llengua anglesa ben aviat, des de que comencem P3. Aquest és un tastet d’algunes cançons que hem treballat aquest any. Els dracs són una grans artistes!

Investigamos lenguas del mundo

Desde el área de castellano, para trabajar la competencia plurilingüe, hemos investigado diversas lenguas del mundo.
Primero, tuvimos un primer contacto escuchando canciones en diferentes lenguas e intentando entender lo que decían, algunas nos resultaron más fáciles que otras… Después de investigar, por equipos, una lengua hemos… Llegeix més»

Ens corvertim en artistes

El llenyataire i la destral daurada, la Bella i la Bèstia i L’Elmer de cicle inicial estem treballant l’alimentació i hem representat la cara humana utilitzant verdures i fruites com l’artista Giuseppe Arcimboldo. Mireu quines obres d’art hem fet.
 

Experimentem

Els Scooby Doo, els Simpsons i els Tom & Jerry ens hem endinsat en el món de la física i la  química a través de diferents activitats experimentals. Hem realitzat canvis químics (fermentació i oxidació), hem utilitzat diferents tècniques per separar una mescla, hem analitzat… Llegeix més»

Divendres, tots disfressats!

L’últim dia de la setmana ens hem disfressat del que hem volgut i hem vist les 2 obres de teatre que ens han preparat els alumnes de cicle superior: “El judici del Rei Carnestoltes” i “L’arribada de la Vella Quaresma”. Hem aprofitat el hall de… Llegeix més»