Els Capità Calçotets anem al riu

Avui, els Capità Calçotets hem fet una sortida al riu. Hem fet una caminada fins arribar al riu i allà hem observat els elements naturals i no naturals del riu, també hem observat els animalons que viuen a la vora. Ens hem adonat que en… Llegeix més»

Construïm maquetes de paisatges!

Els Scooby Doo, els Simpsons i els Tom & Jerry hem repassat diferents accidents geogràfics realitzant una maqueta amb plastilina. Podeu veure algunes imatges del procés al següent vídeo.

EL SUCRE DELS ALIMENTS

Durant el segon trimestre els alumnes de Cicle Inicial han desenvolupat el repte titulat “El sucre dels aliments”. El producte final ha estat la realització d’un gràfic de barres.
Per tal de fer-ho han desenvolupat els següents passos:

  • Primer hem llegit informació sobre què és el sucre,… Llegeix més»

Anem d’excursió al bosc de l’Ermita

Els Dracs estem esforçant-nos a salvar el planeta, inspirats per la història d’una valenta, la Greta Thunberg. Intentem portar zero plàstics per esmorzar, reciclem, apaguem els llums quan no són necessaris, intentem gastar menys paper i aigua quan ens rentem les mans, reutilitzem tot allò… Llegeix més»

REDECOREM UNA HABITACIÓ?

Els Marvel, els Snoopy’s i els Capità Calçotets, hem acabat el 4t repte. En aquest cas hem transformat una habitació de nadó en una habitació d’un nen/a.
A partir del plànol d’una habitació amb les  dimensions vam decidir  com distribuir els elements i vam fer un… Llegeix més»

Fem la Mona de Pasqua

Els Dracs hem fet la Mona de Pasqua. Ha estat divertit cuinar plegades i plegats, empastifar-nos i anar menjant d’amagatotis. A la tarda, hem fet un bon berenar!

Matemàtiques a Cicle Mitjà

Aquí teniu una mostra del treball que fem els Snoopy’s, els Marvel i els Capità Calçotets a les sessions d’aventures i de laboratori de nombres d’Innovamat. Aprenem i ens divertim!

Un dia al Parc de les Aigües

Divendres 26 de març els alumnes de Cicle Inicial van anar a passar el dia al Parc de les Aigües.
Els Elmer, La Bella i la Bèstia i El llenyataire i la destral daurada van gaudir molt. Van cercar ous de Pasqua, van fer jocs cooperatius… Llegeix més»