Qui som

Benvinguts al web de l’Escola Benviure, una escola del segle XXI

L’Escola Benviure és un centre escolar públic que va començar a funcionar el setembre de 2005 com a centre d’Educació Infantil i Primària, i que pretén oferir un ensenyament de qualitat en la seva proposta educativa.

Aquesta pàgina vol ser un vincle de comunicació entre tota la comunitat educativa (alumnes, pares, mestres, …) i a la vegada volem donar a conèixer el nostre centre a totes les persones interessades.

Donat que el nostre objectiu principal és l’educació volem que aquesta pàgina sigui també una eina al servei de les activitats escolars aprofitant les noves tecnologies informàtiques.

El nostre Projecte Educatiu es basa en l’educació integral dels nens i nenes i es defineix com a escola laica, democrática, coeducativa, integradora i respectuosa amb els altres i amb l’entorn natural, impulsora de les tecnologies de la informació, de l’anglès com una llengua més a la nostra comunitat, participativa i oberta a les famílies. És, en definitiva, una escola del nostre temps, oberta al futur, però sense perdre de vista els valors humans que pensem que han de fonamentar una societat més justa, oberta i democrática.

Desitgem que aquesta pàgina us sigui útil. Estem a la vostra disposició.