EL CONSUMISME

consumisme_portadaEl consumisme és l’impuls que tenim a comprar i a gastar. Es produeix perquè tots ho volem tot i coses que no necessitem.

Cada vegada el consumisme augmenta més, en alguns anys haurien calgut 1,64 planetes més. Normalment gasta més la gent jove, perquè la gent gran sap valorar més les coses i sap el que costava abans, però els joves no ho valorem perquè ho tenim tot. També, gastem més, perquè per internet es pot comprar de tot ( 24 hores al dia i els 365 dies de l’any ). En molts llocs fan els objectes ( mòbils, neveres, rellotges…) més senzills per a que no durin tant i n’hi compris un altre i gastis més. Cada vegada inventen més coses com mòbils, electrodomèstics… més nous i que fan més coses per a que t’ho compris i el canviïs pel que tenies abans ( que no feia tantes coses ).

La gent hauria de ser conscient i no consumir tant.

Text elaborat per: Abril Segura de 6è de primària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>