Els primers dies d’escola P3B

Estimades famílies us fem arribar algunes fotos dels primers dies d’escola dels nens i nenes de P3B. Per veure-les, heu de clicar a sobre d’aquest enllaç:Fotos dels primers dies d’escola. Nens i nenes de P3.

“Qualsevol inici ens crea a tots i a totes inseguretat i alhora expectació per què passarà i aquest sentiment quan es tracta de l’entrada dels nostres propis fills a l’escola encara és més gran i ens angoixa més. Són temps d’emocions, d’il·lusions, de desitjos i alhora de temors, dubtes i també incerteses.

Aquests moments són molt importants per fer nous aprenentatges, noves amistats, … per recordar la nostra infància i reviure altra vegada l’entusiasme i la curiositat que ens desvetllen els infants. És per això que, us demanem si us plau que, els escolteu, els valoreu i els ACOMPANYEU en aquest llarg camí que acabem d’iniciar. Ells i elles us conviden apropant-vos la seva mà…”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>