EL GALL VERGONYÓS

Finalment l’obra de teatre que va iniciar la mestra Fina el passat curs, juntament amb la Mercè Palau, va veure la llum el matí del dimecres 2 de juny.

La representació és una adaptació inspirada en la cançó de la companyia Pot petit, “El lleó vergonyós”.

Enguany ens hem dedicat a perfilar el text i assajar. Els decorats i les disfresses ja les teníem fetes del curs passat. Donem les gràcies als pares i mares que ens han facilitat molt la feina a l’hora de caracteritzar els personatges i a ambientar el Mas Francolí on succeïa la història.

També cal donar les gràcies a la nostra mestra de suport la Vicky que es va ocupar de tota la part tècnica de so.

A primera hora del matí vam fer la gravació a l’interior i posteriorment vam traslladar l’escenari, decorats, altaveus, etc… als porxos. Estaven convidats, els companys i companyes de P3, P4 i familiars dels infants de P5. Allí vam gaudir dels aplaudiments del públic. Estar acompanyats ens va fer sentir molt millor!!

Vam dedicar l’espectacle a la Fina com a escriptora i dinamitzadora d’aquesta obra. I perquè enguany ens ha acompanyat a moltes de les sortides que hem realitzat a educació infantil.

Aquesta obra s’inclou dins la XXXV Mostra de Teatre a l’Escola organitzada i patrocinada pel CRP de la Conca.

 

 

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>