Els Jocs Olímpics al Cicle Superior

S'ha produït un error en obtenir un àlbum extern. Comproveu l'adreça de l'àlbum. Ajuda.S'ha produït un error en obtenir un àlbum extern. Comproveu l'adreça de l'àlbum. Ajuda.

Aquestes jornades culturals, els nois i noies de Cicle Superior han estat molt ocupats! A més de les competicions de gimnàstica rítmica, hoquei, tennis, volei, velocitat, llnçament de pes, tanques i salt de longitud, dimecres i dijous han fet diferents tallers també centrats en el tema dels JJOO. En un, han elaborat les medalles que es donaran als atletes de tota l’escola. En els altres, han buscat informació i elaborat murals sobre les seus olímpiques, els països amb més medalles i els atletes més destacats. Un altre, en anglès, ha estat dedicat ales mascotes i logotips olímpics. I encara en un altre, han fet un joc de preguntes i respostes a través d’internet. Han après força coses, han fet esport i s’ho han passat molt bé.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>