Anna Vives ens visita

S'ha produït un error en obtenir un àlbum extern. Comproveu l'adreça de l'àlbum. Ajuda.S'ha produït un error en obtenir un àlbum extern. Comproveu l'adreça de l'àlbum. Ajuda.

Els alumnes de cinquè i sisè, en dos dilluns successius, han tingut l’oportunitat de conèixer Anna Vives. Aquesta noia de 30 anys amb síndrome de Down ha creat una tipografia que porta el seu nom. L’experiència l’ha explicada, amb l’ajuda de l’escriptor Francesc Miralles, al llibre “Si creus en mi, et sorprendré” que hem llegit a classe. És una història de superació amb un interessant missatge de fons : podem arribar tan lluny com la confiança que els altres – i nosaltres mateixos – dipositin en cada un.
L’Anna ha vingut acompanyada pel seu germà gran, en Marc, que ens ha anat explicant com la tipografia que ella i en Julen van crear ha sortit a les samarretes del Barça o del River Plate i al casc de Jorge Lorenzo.
Hem estat molt contents de conèixer l’Anna. Moltes gràcies per haver vingut!

Podeu visitar la seva web: http://www.annavives.com/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>