Les ciències a educació infantil

Al llarg de l’Educació Infantil els nostres infants es sumergeixen en el món de les ciències a partir de diverses propostes atractives de caire manipulatiu i experiencial que els aporten curiositat, diversió i molts interrogants .

En aquesta etapa utilitzem diversos materials, amb diferents textures, colors, …per tal que els infants, mitjançant la seva  manipulació i experimentació, vagin descobrint les ciėncies. Formulant-se preguntes, creant-se hipòtesis per trobar possibles solucions i adonant-se finalment del perquè dels grans interrogants que es plantegen en el mateix moment de l’experimentació.

Des de P3 fins a P5, es realitzen  diverses propostes amb farina, bicarbonat, aigua, etc …per  fer diferents barreges, veure les diferents reaccions que poden tenir els  materials.

Juguen i experimenten amb tubs, rampes, boles…per tal de conèixer l’espai, les formes, el moviment,..i a partir d’aquí anar-se formant la seva pròpia idea del món que els envolta i anar comprenent la realitat mitjançant una actitud de curiositat.

  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>