Ens visita l’autora Eulàlia Canal

Un imagineu una biblioteca amb un arbre que creix dins? Us imagineu que un dia llegiu una noticia a la premsa com aquesta?: «Ben aviat les biblioteques desapareixeran. Els llibres seran substituïts per càpsules de lectura». Us imagineu com un bibliotecari es pot trobar la nit de Reis, a una nena misteriosa a les portes de la biblioteca?
Doncs tot això i més passa en l’increïble llibre de l’Eulàlia Canal, “L’arbre de les històries”.

Els alumnes de 5è hem llegit aquest meravellós llibre, que ens ha portat a pensar i conversar sobre la lectura. La seva història és molt bonica, al principi tot sembla un misteri, però en mica en mica descobreixes que allò important no és la història en sí, sinó el missatge que transmet sobre el que significa llegir. És fascinant el munt de frases que pots trobar en la lectura sobre la importància de llegir. Frases que conviden a parlar, reflexionar i compartir amb els companys.

Clica la imatge per veure l’àlbum de fotos

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>