1r PREMI DE L’IMAGINE CHALLENGE AMPOSTA PER A 4 ESTUDIANTS DEL NOSTRE CENTRE.

Divendres 16 de març va tenir lloc a l’Auditori municipal d’Amposta l’Imagine Challenge, organitzat per Amposta Empresa dins del marc del Fòrum Jove 18.

L’equip guanyador va ser per a un grup format per Cristina Jiménez i Kinza Idrees de 1r curs del cicle formatiu de grau mitjà d’Activitats Comercials i Juanjo Centelles i Jordi Ferré del cicle superior d’Administració i Finances, acompanyats per Griselda Martín (facilitadora) tots de l’Institut Montsià.

El premi per als guanyadors és participar en 4 sessions de treball a càrrec de l’Imagine Cretativity Center i una plaça a l’Imagineexpress 2019.

L’acte va constar de vàries fases, on es repta als participants a exprimir el seu talent, fer una pluja d’idees, trobar solucions a necessitats reals, prototipar-les i comunicar-les adequadament, i tot això de la mà de Xavi Verdaguer i del seu equip.

Van participar uns 300 estudiants del territori (Dreamers) guiats per 35 voluntaris (facilitadors/es), que van haver de buscar solucions per a cadascun dels 4 reptes que es van proposar i que van anar sobre: joventut, comerç, esport i administració local.

Enhorabona a tots i totes les participants, especialment a l’equip guanyador, ja que han viscut una experiència única, en un format molt diferent i que els pot ajudar a encarrilar els seus reptes professionals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>