Concurs postals de Nadal – Pre-selecció

El concurs de postals de Nadal que organitza l’ ONG de Veí a Veí i l’escola continua endavant.
Dins de cada classe s’ha fet una selecció de les dues millors postals presentades. Totes aquestes postals seleccionades estan ara exposades al hall de l’escola, classificades per cicles.
A… Llegeix més»

P5 a Can Putxet

El divendres passat vam anar al bosc, a Can Putxet, per visitar a la Maria i al Rovelló.

Ens ho vam passar tant bé que vam tornar esgotats…Llegeix més»

Castanyada de P4 a Can Putxet

Les classes de P4 hem anat a Can Putxet, al Montseny, per endinsar-nos al bosc en plena tardor. Ens ho hem passat molt bé trepitjant i agafant fulles de diverses mides i colors però sobretot ens hem quedat ben sorpresos en trobar-nos a la Maria… Llegeix més»

Concurs de postals de Nadal

Aquest curs, novament en col·laboració amb l’ONG De veí a veí, tornem a proposar a les vostres filles i fills que participin en un concurs per escollir les nostres postals de Nadal. A més a més, aquesta postal estarà disponible pels infants de l’escola i en diferents entitats i comerços del barri… Llegeix més»

Reunió delegats i delegades

Un cop cada trimestre, els delegats i delegades de les classes d’Educació Primària es reuneixen amb el director de l’escola, per transmetre’l les propostes, idees, queixes, solucions, etc. que s’han plantejat a les diferents classes a les seves assemblees.
Des de l’escola es reben totes aquestes… Llegeix més»

5è ha anat al Poble Espanyol

Els alumnes de 5è hem anat de visita a Poble Espanyol on hem observat  manifestación culturals de diferents ciutats espanyoles mitjançant un joc de pistes.
Cada equip portavem un plànol, i un sarró ple d’objectes que vam haver de fer servir per descobrir els enigmes ocults… Llegeix més»

Ens pinten l’escola!

Benvolgudes famílies,
us comuniquem que des del Consorci d’Educació de Barcelona ens han informat que a finals d’aquesta setmana o començaments de la propera s’iniciaran uns treballs llargament sol·licitats pel centre: tornar a pintar tota l’escola.
Aquesta actuació es farà principalment fora de l’horari lectiu, treballant per… Llegeix més»

Vídeos sobre Ciberbulling

Arran de la xerrada sobre “Seguretat a les xarxes socials” que va fer la Guàrdia Urbana a escola el dilluns passat, us volem compartir un parell de vídeos sobre Ciberbulling, amb consells sobre com actuar davant d’aquestes situacions.

Nou banc a l’hort

A l’hort de l’escola tenim novetats: hem fabricat un banc amb palets per tal que els alumnes que venen a l’hort a treballar puguin seure còmodament mentre s’explica l’activitat que es farà.
Mireu que contents que estan!!

Parc Infantil de Trànsit

Els alumnes de 5è A i 5èB hem anat al Parc Infantil de Trànsit a conèixer  les diferents senyalitzacions i a experimentar la circulació en bicicleta i saber  interpretar i respectar-les. Ha estat una activitat molt engrescadora per a tots!
Si alguna família voleu gaudir d’aquesta activitat,… Llegeix més»

Recreem el cartell de la Mercè

Com és tradicional, al voltant de la Festa Major de la Mercè, fem una activitat de plàstica en que recreem el cartell oficial de les festes, amb diferents tècniques i diferents idees.
Aquí teniu una mostra del resultat de diferents nivells!!
Llegeix més»