Tallers intercicles: redecorant l’escola!

Aquesta tarda hem realitzat els tallers intercicles, habituals a la setmana cultural, on barregem alumnes de diferents edats per fer una activitat conjunta.
Mentre cicle mitjà ha estat amb els alumnes d’educació infantil els alumnes de cicle superior, juntament amb els de cicle inicial, s’han dedicat a… Llegeix més»

Invasió d’il·lustradors i il·lustradores

Dins de la Setmana Cultural 2018, dedicada a les Arts Plàstiques, avui hem tingut una autèntica invasió d’il·lustradors i il·lustradores en les diferents classes de l’escola. Alguns encara no han acabat la seva feina i han de tornar altres dies d’aquesta setmana.
La Pi Piquer   … Llegeix més»

Carnestoltes 2018

Sa Majestat el rei Carnestoltes ha passat aquest matí per les diferents classes de l’escola comunicant les ordres per aquesta setmana:

  • DIMECRES 7 de febrer: per poder-nos divertir corbata o llaç al coll et posaràs
  • DIJOUS 8  de febrer: amb roba d’adult et vestiràs i molt interessant semblaràs.
  • DIVENDRES… Llegeix més»

Jornades de portes obertes

Com cada any a l’escola organitzem jornades de portes obertes per tal que les  famílies que estigueu interessades en conèixer la nostra línia pedagògica i les nostres instal·lacions ho pugueu fer.
Donat que considerem que una escola s’ha de visitar en funcionament us proposem tres dies dins… Llegeix més»

Llibre sobre Ferran Sunyer

L’editorial Mediterrània acaba de publicar, dins de la seva col·lecció Petita història, un llibre sobre Ferran Sunyer, el matemàtic autodidacta que dóna nom a la nostra escola.
El text és obra de Manuel Castellet i les il·lustracions de Pilarín Bayés.
A l’escola tindrem exemplars a totes les biblioteques… Llegeix més»

Fotos Instal·lacions

Aprofitant les obres de millora que s’han fet a l’escola, un pare de l’escola ens ha fet un reportatge fotogràfic dels diferents espais de l’escola. A banda d’afegir-les a l’apartat INSTAL·LACIONS del menú de la nostra pàgina web, aquí teniu un carrusel d’imatges perquè pugueu veure… Llegeix més»

Mutació de la flor de Panot

Com sabeu el diumenge 14 es va fer una intervenció artística amb la col·laboració de l’artista visual Catie de Balmann dins del seu projecte Mutación de la flor del panot al Passatge Calders amb participació de famílies de l’escola i del barri basada en els dibuixos que,… Llegeix més»

Festa de carnestoltes

Les famílies de P-5 estan organitzant la festa del Carnestoltes que enguany coincidint amb la temàtica de la setmana cultural (les arts plàstiques) serà un MUSEU D’ART.
Per fer la decoració es necessita que cada infant PORTI UN QUADRE fins el divendres 2 de febrer. El podeu deixar a… Llegeix més»

Tabalada als Tres Tombs

Avui després de la Rua, la Cucafera i el Patxoca han acompanyat el grup de tabals a fer una actuació a l’Escola Bressol “Els Tres Tombs”.
Els nens i nenes de l’escola bressol han gaudit molt amb la visita, amb ballat i han saltat!!
Mireu quines cares!!
Llegeix més»

Festa Major a Calàbria66

Ahir, dimarts, els grups de primària de l’escola vam anar a Calàbria66 per veure una actuació de màgia, dintre de la celebració de la Festa Major de Sant Antoni 2018.
Vam gaudir de l’actuació del Màgic Raul, que ens va oferir una actuació sorprenent que va… Llegeix més»

Rua de Sant Antoni

Aquest matí tota l’escola ha sortit per la rua de Sant Antoni, inclosos el Patxoca i la Cucafera!
La rua ha estat amenitzada pel tabalers de l’escola i per tota la canalla que portava unes maraques d’allò més vistoses!
En acabar els alumnes d’Educació Infantil han anat… Llegeix més»

Sorteig de la panera de Sant Antoni

Ahir es va celebrar el sorteig de la panera que, com cada any, sortegem per Sant Antoni.
L’alumna premiada ha estat la Maria Montori de P4A que, juntament amb el seu avi, ahir mateix va recollir el premi.
Bon profit!
 

Nou número de telèfon de l’escola

Benvolgudes famílies,
us comuniquem que ens han canviat la centraleta telefònica de l’escola, fet que comporta una sèrie de canvis que us poden afectar i que, per tant, heu de tenir presents:
Per trucar a l’escola ho podeu continuar fent al 933  248 442 però ara també… Llegeix més»

Ja tenim l’escola pintada

Com ja sabeu, els darrers mesos de l’any passat ens han pintat tota l’escola. També s’han fet altres millores, com la instal·lació de panells de suro als passadissos i aules per poder penjar treballs i dibuixos   o el recobriment de les parets del gimnàs i… Llegeix més»

Projecte ESCOLA – Sessions per famílies

Aquest curs estem desenvolupant el projecte ESCOLA, un entorn de reflexió sobre el present i el futur de la nostra escola, en col·laboració amb INUIT, un equip multidisciplinar especialitzat en dinàmiques de grup.
Fins ara hem fet sessions de treball de l’equip directiu i de… Llegeix més»