Projecte dels arbres a 4t

Al llarg d’aquest segon trimestre els/les alumnes de 4t han estat treballant per grups cooperatius el projecte de “Els arbres”. Treballar de forma cooperativa significa que cada membre del grup té un càrrec (responsable, secretari, ajudant del secretari i encarregat de material) i tots plegats han d’aprendre a assumir responsabilitats, arribar a acords, organitzar-se i treballar en equip per tal d’aconseguir els objectius marcats.

El primer pas ha estat fer una recerca d’informació per tal de crear un racó de consulta a l’aula. Tothom ha aportat informació des de diferents fonts: llibres de la biblioteca o de casa, enciclopèdies, vídeos del Youtube etc. Una vegada ha estat llest el recull de llibres, han triat el tema del qual volien  parlar i han fet servir els portàtils per seguir amb l’ampliació d’informació i buscar imatges pel mural. Un cop seleccionada la informació i les imatges més interessants, han començat a confeccionar els murals i han preparat les seves exposicions en petit comitè abans de fer-les davant de la resta dels companys i companyes.

Han estat unes setmanes molt intenses, però l’esforç ha valgut la pena ja que els resultats són extraordinaris. Esperem que us agradin!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>