PREINSCRIPCIÓ 2015-2016: DATES

Us comuniquem que el termini previst de presentació de sol·licituds és del 10 al 17 de març, per al segon cicle d’educació infantil, educació primària, centres integrats i educació secundària obligatòria.

Criteris de prioritat per a l’ordenació de les sol·licituds

Per al 2n cicle d’educació infantil, l’educació primària, l’ESO i batxillerat, s’apliquen els següents:

 1. Criteris generals
  • Si hi ha germans matriculats al centre o el pare, mare, tutor legal hi treballa: 40 punts.
  • Per proximitat del domicili o del lloc de treball al centre sol·licitat en primer lloc (només una opció):
   • Domicili a l’àrea de proximitat del centre: 30 punts.
   • Lloc de treball a l’àrea de proximitat del centre: 20 punts.
   • Domicili al mateix municipi del centre: 10 punts.
   • A la ciutat de Barcelona, domicili al mateix districte del centre: 15 punts.
  • Si el pare, mare o tutor legal reben l’ajut de la renda mínima d’inserció: 10 punts.
  • Per discapacitat igual o superior al 33% de l’alumne o d’un familiar de primer grau: 10 punts.
 2. Criteris complementaris
  • Pel fet de formar part d’una família nombrosa o monoparental: 15 punts.
  • Si l’alumne té una malaltia crònica que afecti el sistema digestiu, endocrí o metabòlic (s’hi inclouen les persones celíaques): 10 punts.
  • Si el pare, mare, tutor legal o germà de l’alumne ha estat escolaritzat en ensenyaments declarats actualment gratuïts i universals (segon cicle d’educació infantil, educació primària, educació secundària obligatòria, PQPI i formació professional de grau mitjà) al centre sol·licitat en primer lloc: 5 punts.

Documentació a presentar amb la sol·licitud de preinscripció

a) Juntament amb la sol·licitud de preinscripció (o la impressió de la sol·licitud que s’ha enviat per Internet), en tots els casos, cal presentar al centre demanat en primer lloc l’original i una fotocòpia dels documents següents:

 • Llibre de família (o un altre document relatiu a la filiació). Si l’alumne o alumna es troba en situació d’acolliment, la resolució del Departament de Benestar Social i Família.
 • DNI del sol·licitant; si aquesta persona és estrangera, targeta de residència on consta el NIE o passaport. Si es tracta d’estrangers comunitaris, document d’identitat del país d’origen.
 • DNI de l’alumne o alumna si té mes de 14 anys (o si té DNI encara que sigui menor de 14 anys).
 • Targeta sanitària individual (TSI ), si se’n té.

De manera extraordinària, les dades d’identificació o de filiació dels alumnes estrangers també es poden acreditar amb el document d’identitat, el llibre de família del país d’origen o la documentació alternativa que es pugui aportar.

b) Les persones que a la sol·licitud han al·legat el compliment d’un o més criteris de prioritat han de presentar la documentació que els acredita.

SOL·LICITUD PREINSCRIPCIÓ 15-16

Hora Conte (febrer)

Ja estem a finals de febrer i després del Carnestoltes ja toca l’hora del conte.

Serà aquest divendres dia 27 de febrer a les 16’45h a la biblioteca de l’escola. Aquest cop a part dels contes que farem, tenim una petita sorpresa musical!!!

Tenim moltes ganes que vingueu amb els vostres fills i puguem gaudir dels contes que us explicarem!

Us hi esperem!!!!

HoraConteFebrer2015

AUDICIÓ DE TROMPETA A 4t.

El trimestre passat vam treballar la trompeta. Aprofitant que la Laura la toca, vam aprofitar per veure-la i sentir-la en directe. Ens la va tocar a les dues classes i ens va agradar molt!

 

ACTIVITAT DE MÚSICA A 6è

A finals del primer trimestre vàrem tocar la cançó Rythm and Blues que havíem estat treballant amb instruments. Van venir a sentir-nos una classe de 4t, …
Voleu sentir-nos?

ARRIBA EL REI CARNESTOLTES!!!!

Estem molt contents perquè el divendres dia 6 de febrer, vam ajudar els nens i nenes d’Educació Infantil a rebre el REI CARNESTOLTES, que els acompanyarà durant la setmana.
Tots els alumnes de tercer  (GUEPARDS  I  LLEONS BLANCS) vam participar en escriure el seu pregó i alguns de nosaltres els ho vam llegir. Si vosaltres també el voleu llegir podeu anar a les notícies de 3r.
Esperem que puguin divertir-se i que els vagi agradar molt.
Visca el Rei!!!!

TALLER DE PERCUSSIÓ CORPORAL 6È

 

Els alumnes de sisè hem participat d’un taller on hem après a fer música amb el nostre cos, mitjançant diferents ritmes; utilitzant les mans, els peus, les cuixes ets…. i enriquint el nostre llenguatge corporal utilitzant el cos com una caixa de ritmes.

 

HA NEVAT AL PUIGBERENGUER!!!!

Ha nevat a la nostra escola, i ens ha deixat imatges que semblen postals!!!!

Fures i Guarans de P3 hem sortit a jugar i hem fet un ninot de neu petitet com nosaltres però molt simpàtic!!! Ens ha agradat molt aquesta experiència!

VISITA AL MUSEU VALENTÍ MASACHS

Els dies 26 i 27 de gener els alumnes de sisè de l’escola hem anat a fer una visita molt interessant al Museu de Geologia “Valentí Masachs” de la Universitat Politècnica de Catalunya que està situat a l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Manresa.
Hem pogut aprendre moltes coses amb la seva col•lecció particular de fòssils i minerals, i també hem pogut reflexionar sobre aspectes tan importants com l’esgotament de recursos naturals de la Terra, la radioactivitat i la relació entre la vida d’algunes persones i l’extracció de minerals.

GUARDONATS CROS ESCOLAR 2014-2015

CROS ESCOLAR

GUARDONATS EL PROPER DIA 8 DE FEBRER FASE COMARCAL DE CROS ESCOLAR DELS JOCS ESPORTIUS ESCOLARS DE CATALUNYA A LA COMARCA DEL BAGES

POLIESPORTIU NOU CONGOST MANRESA, 10:00 HORES

*Abans del dia 5 de febrer a les 12:00 s’haurà de confirmar l’assistència trucant al 938721917 per organitzar l’acte de lliurament de guardons.

*Llistats ordenats en primer lloc per nivell de finalista i després alfabèticament pel nom.

*NIVELL 1: 10 CROSSOS / NIVELL 2: 8-9 CROSSOS / NIVELL 3: 6-7 CROSSOS
En el cas que no puguin/vulguin venir a recollir el guardó podran passar-lo a recollir pel Consell Esportiu a partir de dilluns dia 9 de febrer en horari d’atenció al públic.

Moltes gràcies per tot.

Secretaria Tècnica
CE Bages.

GUARDONATS

NIVELL 1 :

BERTA NÚÑEZ SOLER

NIVELL 2 :

JÚLIA FERNANDEZ CAPDEVILA
MARTINA FERNANDEZ CAPDEVILA
MIREIA MOMOTIUK BARRABÉS
NIL FERRER PÉREZ
NÚRIA SERRA MUÑOZ
BERNAT PÉREZ SANTOLARIA
DAN SUÀREZ PÉREZ

NIVELL 3 :

ONA BONET BERNADICH

JANA MARTÍNEZ MONTRAVETA
LAIA MOMOTIUK BARRABÉS
PAU CLARET REGUANT
PAU MARTÍNEZ CASASAYAS
IVET JIMENEZ MESA
NÚRIA MARIN PÉREZ
ROC SANTOLARIA CANAL