FESTA PRIMAVERA 2015

Error al obtenir un àlbum extern. Comproveu l'adreça de l'àlbum. Ajuda.

Després de tant esperar, la festa de primavera ja ha arribat… i ha acabat!!!!

Estem molt contents que tants nens i nenes vinguéssiu aquest dissabte a l’escola amb les vostres famílies, i volem agrair a totes les persones que van col·laborar per fer possible aquesta festa tan estimada per a tots… MIL GRÀCIES!!!!

A continuació podreu veure fotografies d’algunes activitats que es van realitzar. Mica en mica esperem tenir més fotografies per aconseguir reflectir-les totes i així tenir un record complert d’aquesta FESTA DE PRIMAVERA 2015.

 

 

 

SORTIDA AL PARC EÒLIC DE LA SERRA DE RUBIÓ 5È

El dimarts 5 de maig vam anar a visitar el parc eòlic de la serra de Rubió.  Allà ens varen explicar quines són les s parts d’un molí de vent,  com funciona i també com ho fan per decidir on munten un parc eòlic. És molt important que l’impacte ambiental sigui el menor possible i per aquest motiu al llarg dels anys han anat desenvolupant i millorant nous  molins de vent.

Abans de dinar vam anar a veure la Torre de la Manresana, una torre de guaita que hi ha prop del parc eòlic situada al nucli de Prats de Rei, i hi vam pujar. Va ser una sortida molt interessant i ens va agradar molt!!!

SORTIDA A LA SAGRADA FAMÍLIA 6È

El divendres 8 de maig vam anar d’excursió a Barcelona a veure la Sagrada Família ja que  a classe vam estar treballant l’obra de Gaudí i el Modernisme.

Va ser una visita molt interessant. Els guies que ho explicaven ens van donar tot un material molt engrescador que anàvem utilitzant al llarg de la visita, d’aquesta manera vam per poder veure més detalladament tots els elements que ens ensenyaven.

FESTA DE PRIMAVERA 2015

Hola famílies!!!!imatge programa festes

Com ja sabeu, aquest    dissabte tenim una cita a l’escola… celebrarem LA FESTA DE PRIMAVERA!!!!

 

Petits, mitjans, grans, pares, mares, avis, àvies, tiets, tietes… TOTS ens ho passarem d’allò més bé!

Hi haurà diferents propostes perquè tothom pugui triar què li agrada més: màscares, maquillatge, ginkana, jocs, ball de gegants, cursa d’orientació, espectacle d’animació, vol d’aus i espectacle de falcons, ball de dimonis, tabalons… i com no, el nostre tradicional ball de correfoc i Correfoc.

Per consultar les activitats que es realitzaran, els horaris i els espais on es faran, cliqueu aquest enllaç.

Programa de la festa

Us hi esperem a tots!!!!

EL SANT JORDI DEL PUIGBERENGUER A TV3

Enguany al telenotícies del dia 23 d’abril de TV3 va sortir un bocinet de la celebració de la diada de Sant Jordi a la nostra escola.

En aquest video s’ha intentat mostrar les diferents activitats que s’han realitzat en els diferents cicles: la tradicional llegenda de Sant Jordi de P5, la parada de roses i llibres organitzada per l’AMPA i que tots els cursos anem a visitar, i les obres de teatre realitzades des de 1r. fins a 6è. de primària.

A tots els nens i nenes de l’escola els ha agradat que la seva escola sortís ” a la tele”, això sí que ha estat una notícia…!!!!! Així que per qui ho vulgui mirar o tornar a mirar, us deixem el video:

SANT JORDI 2015 (Cicle Mitjà)

Hem celebrat la diada de Sant Jordi fent teatre a tots els cursos. Ha estat una activitat motivadora i l’han realitzat amb molta il•lusió .
El nostre agraïment a tots vosaltres per haver-los ajudat a que fos un èxit.

4t A : La fada Biblina

4t B :  El flutista de Hamelin

3r A :  En Filoseta

 

3r B : La casa d’en Tres Botons

SORTIDA AL CONGOST 6È

Els alumnes de sisè hem fet l’última sessió del curs al Congost. Hem passat tot el matí fent diferents activitats, tant de gimnàstica com d’atletisme. Hem pogut provar activitats noves com el llançament de martell o de disc.

Llegeix més»

TALLER DE TOCA-TOCA A P3

Els alumnes de P3 han rebut una visita molt especial… tota una colla d’animalets!!!! Per un dia, les fures i els guarans han estat acompanyats d’una tortuga, del camaleó, la pogona, la iguana, el mussol, la taràntula, l’eriçó i d’una serp.

El Marc, de la granja del Mujal, ens ha explicat aspectes de la morfologia d’aquests animals, del seu hàbitat, dels seus costums i moltes curiositats! El millor de tot és que els hem pogut observar, tenir molt a prop i fins i tot, els infants més valents, els han tocat!