AUDICIONS DEL MATÍ

Hem encetat un nou curs i com cada any la música ens acompanya a l’entrar al matí i a la tarda.

Com ja sabeu, enguany el tema que hem escollit és la imatgeria manresana i les peces que anirem escoltant les primeres setmanes hi tindran relació.

Vam començar amb el tema De vacances, creat per Lluís Toran i que clou la Festa del Correfoc. Amb aquesta peça es convida a ballar a tothom quan el foc ja s’ha acabat. Si us ve de gust cliqueu sobre aquest enllaç i podreu escoltar-la:

http://www.xaldiga.cat/correfoc/musica.php

Seguidament sentírem el Ball dels cavallets i la propera setmana sonarà Ball del lleó ja que les classes de P3 porten per nom “Els cavallets” i “Els lleons”.

http://www.gegantsdemanresa.cat/index.php/55-preparant-la-festa-major

 

Vídeos: Quina feina fa l’AMPA?

L’AMPA ha inaugurat un canal a Youtube! A partir d’ara, en aquest espai hi trobareu vídeos sobre les moltes activitats que organitzem les mares i pares de l’escola.

Durant els dies previs a l’assemblea general del dissabte 29 de setembre anem penjant diferents vídeos on membres actius de l’AMPA i els seus fills expliquen en què consisteixen les diferents comissions. A veure si en trobeu una que us atragui i us hi apunteu, que sempre falta gent!


Segueix l’actualitat de l’AMPA a les xarxes socials

L’AMPA del Puigberenguer té presència a diverses xarxes socials i disposa d’un apartat a la web de l’escola, des d’on podeu seguir tota l’actualitat del centre:

  www.facebook.com/puigberenguer

  www.instagram.com/epuigberenguer

  www.twitter.com/epuigberenguer

  www.youtube.com/channel/UCqTmlgiRmrv4ZF-R2U2joYA

  www.puigberenguer.cat

FESTA DE BENVINGUDA AL NOU CURS 2018-19

Divendres 14 de setembre vam tenir l’oportunitat de trobar-nos tots els infants de l’escola, des de P4 fins a 6è, per donar la benvinguda al nou inici de curs.

Els alumnes de 4t van fer de mestres de cerimònies presentant tots els personatges de la imatgeria de Manresa, acompanyats de les seves músiques i d’algunes coreografies. Que bé que ho van fer!!!

En acabat, els vam seguir fent una cercavila i ens vam preparar per tastar un bon berenar: coca i xocolata.

Tots junts fem festa, tots junts fem escola!!!

 

 

BENVINGUTS AL CURS 2018-19

Moltes salutacions a tothom! Després de les vacances, toca començar a preparar el nou curs! L’equip de mestres ho fa amb molta il·lusió, esperant retrobar-nos tots plegats el proper dimecres 12 de setembre a les 9 h del matí.

Enguany, els noms de les classes tindran a veure amb la imatgeria de Manresa, que també està preparada per donar-vos la benvinguda i desitjar-vos a tots un bon curs!!!

PROJECTES

A l’escola hem estat fent diferents projectes i ens ha agradat tant, que volem compartir amb tots vosaltres una petita mostra d’aquests.  Voleu saber quins temes hem investigat?

1r: Podem trobar un peix pallasso al riu Cardener?

2n: La Cantata del Follet Valent

3r: La pintura i la fauna abissal

4t: Construccions de pati amb troncs i confecció d’un mini golf

5è: Veni, vidi i vinci. Els romans

6è: Què ens passa quan correm?

Esperem que els gaudiu tant com nosaltres!!!!

Desfibril·lador

Ja està instal·lat el nou desfibril·lador del Puigberenguer. Està ubicat en una vitrina al porxo de l’escola.

desfibrilador

En cas de necessitar-lo, cal treure’l de la vitrina per a porta-lo al lloc de l’emergència i trucar al 112 i seguir les indicacions telefòniques.

Si qui obre la vitrina, no disposa en aquell moment de telèfon, podrà parlar mitjançant la mateixa vitrina, ja que aquesta disposa d’un altaveu i un micròfon que fan les funcions de telèfon per poder aclarir al 112 on és l’emergència (per exemple, al primer pis aula 1.2).

A l’obrir-se la vitrina, automàticament es rep un avís a la central d’emergències, amb les coordenades del desfibril·lador, i s’activen els recursos necessaris per arribar al lloc el més aviat possible.

Save

Save

Save

Save

Save