St Jordi 2020

Guanyadors/es del Concurs literari i artístic

LLENGUA CATALANA:

La narració de 1r ESO conté una barreja de fantasia i realisme. La protagonista trasllada al món imaginari de Sant Jordi la situació de confinament que està vivint. Aquesta narració té un vocabulari precís, redacció acurada i un interessant sentit global: ”però sempre me’n recordaré d’aquella lliçó que havia après: no hi ha millor distracció que llegir un llibre en els moments més avorrits.”

GUANYADORA: Núria Puiggalí

A 2n d’ESO s’ha premiat una història sobre el descobriment de la lectura gràcies a l’avorriment del confinament. A partir d’aquesta experiència segueix llegint i també escriu sobre el món fantàstic dels animals. I és així com el confinament esdevé divertit i profitós.

GUANYADOR: Sergi Saez

A 3r d’ESO el Jurat s’ha decantat per una narració que ens mostra el dia a dia d’una devorallibres que acompleix el seu somni de quedar-se a casa per poder llegir llibres i endinsar-se en les històries que llegeix.

GUANYADORA: Alba Bonal

A 4t d’ESO es guardona una narració molt ben escrita sobre el confinament. La història narra, d’una manera sensible i profunda, la convivència entre una nena i el seu avi que comparteixen moltes setmanes tancats a casa, allà en un poble de la costa, sense amics i sense Internet.

GUANYADORA: Mireia Garcia

LENGUA CASTELLANA:

La ganadora de 1º de ESO nos presenta a Lídia, una joven estudiante de Medicina que, a pesar de haber nacido en una familia sin recursos económicos, trabaja mucho durante todo el verano para cumplir uno de sus sueños: viajar a los Estados Unidos para investigar el cáncer y hallar un tratamiento efectivo para la humanidad.

GANADORA: Maria Quirante

La ganadora de 2º de ESO nos presenta una historia policíaca llena de acción. Marta Jones, inspectora de la policía de París, se arma de valor para resolver un atraco en el Louvre y se convence de que, a pesar de que las cosas podrían haber empeorado, nunca hemos de rendirnos.

GANADORA: Abril Gala

En  3r d’ESO se ha premiado un texto que desprende una gran emotividad, esperanza y capacidad de superación desde varios ámbitos, Bajo el título “Aquel 23 de abril”

GANADORA: María Feijoo

El premio de 4º de ESO recae en un texto que describe las rutinas diarias con sensibilidad y que muestra cómo los objetos nos definen y, en ocasiones, nos sitúan en el mundo, nos aferran a la vida.

GANADORA: Marina Aguilar

El premio de 1º de Bachillerato recae en una hermosa historia que nos hace soñar, que nos devuelve a nuestras raíces, como seres narradores que somos. Enlazar aquel año bisiesto con los orígenes de la leyenda y el mito de Aurora nos conmueve.

GANADORA: Andrea Medinilla

VISUAL I PLÀSTICA:

Alba Hinojosa, Bruna Brusés i Laura Delgado

Punt de llibre: Vera Morales

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>