App per mesurar l’índex de felicitat del nostre centre

Ens voleu ajudar a mesurar l’índex de felicitat de l’institut?

Els alumnes del Projecte Challenge (Marc Corona, Pep Güell, Júlia Lago, Alba Bonal, Lola Zamorano, Bernat López i Josep Roquer) hem desenvolupat una app.

OBJECTIU

L’objectiu d’aquesta app és mesurar l’índex de felicitat del centre amb l’ajuda d’unes enquestes que estan dins de l’app i que els membres de la comunitat educativa hauran de respondre amb total responsabilitat.

INSTAL·LACIÓ

  1. Dispositiu Android amb lector QR: Llegir el QR i instal·lar l’aplicació de l’enllaç.
  2. Dispositiu Android sense lector de QR: Us podeu instal.lar un lector de QR del Google Play o sinó, utilitzar l’enllaç següent per a descarregar l’aplicació:

Enllaç a l’aplicació

Per defecte els dispositius Android no permeten instal·lar aplicacions de fonts desconegudes. Per a permetre-ho aneu a: Opcions > Seguretat > Instal·lar aplicacions desconegudes > Google > Activar

Us adjuntem les captures de pantalla per a fer-ho més fàcil:

 

Un cop fet això, podeu instal.lar l’app. Obriu l’aplicació al mòbil i trieu el botó de la vostra enquesta. L’enquesta es pot contestar des de l’app mateix.

PERÍODE QUE ESTARÀ ACTIVA L’ENQUESTA:

L’app estarà oberta fins a finals de febrer, a partir d’aquest moment no s’acceptaran més respostes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>