Reunió de delegats ambientals

El proper dimecres 27 hi haurà reunió de delegats ambientals per tal de valorar els resultats de la campanya per eliminar el paper d’alumini com a embolcall pels entrepans. També es planificaran les activitats del projecte d’Escoles Verdes pel segon trimestre.

Entre l’u  i el deu de novembre passats va tenir lloc a Barcelona el festival FICMA.

El Festival Internacional de Cinema de Medi Ambient de Barcelona ( FiCMA ) va tancar la seva 20 edició amb el lliurament de Premis , dels Sols d’Or i la presentació dels Premis Goldman a Europa (els Nobel del medi ambient ) a la Sala Moritz de la ciutat comtal .

L’organització no governamental WWF Espanya , amb 50 anys d’història treballant per la sensibilització i educació ambiental ha compartit amb el documentalista Fernando Lopez – Mirones el més alt guardó que l’ FiCMA lliurament a una entitat o persona per la seva trajectòria o lluita pel medi ambient , el Sol d’Or Especial . L’ esdeveniment va ser conduït per la presentadora i actriu Vicenta N’Dongo i han assistit realitzadors , productors i autoritats de diferents entitats de govern . Tippi Degre , ” la nena de la selva” , la convidada especial d’aquesta edició va rebre un reconeixement del president del FiCMA , Claudio Lauria , i apadrina el Festival com ho han fet anys anteriors destacades figures del cinema internacional i entitats ambientals com Daryl Hannah i Martin Sheen , entre d’altres .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>