Proves Cangur a l’Institut Sòl-de-Riu

 

Dijous 21 de març vam tenir la sort d’acollir les Proves Cangur al nostre Institut. Van participar quasi un centenar d’alumnes de tots els cursos de l’ESO i de 2n. de Batxillerat. El comportament dels alumnes va ser exemplar, i van poder comprovar que les matemàtiques no solament són per a treballar el raonament lògic, sinó que també té una vessant lúdica que entreté i diverteix a qualsevol nivell i capacitat.

Els alumnes van sortir de les seues respectives aules a les 9:40h acompanyats de professors i professores del Departament de Matemàtiques per anar al Saló d’Actes, on es van distribuir segons les indicacions marcades. Allí es van explicar els detalls i dubtes i a les 10:00h van començar les proves de tots els cursos. Durant el transcurs de la prova tots els alumnes van mostrar respecte cap als companys i interès en la resolució dels problemes.

En acabar, els participants van ser convidats a l’esmorzar, i, finalment, es va fer la foto de grup a les grades del pati.

Des del Departament de Matemàtiques volem agrair a tots aquells i aquelles que han fet possible aquesta diada i sobretot, donar l’enhorabona als alumnes que van assistir a les proves.

Anna Sanz, professora de matemàtiques i cap de departament

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>