ESCACS: Enroca’t, La Copa

Des de l’institut Sòl de Riu hem participat al torneig escolar Enroca’t, organitzat pel club d’Escacs Mollerussa. El torneig ha nascut en temps de confinament i estava obert tant a persones federades com no federades. Francesc Reverter ha estat el coordinador a nivell de centre. 

En la seva 7a jornada hi havia també un premi especial, coincidint amb el Memorial Igor H. Flórez. Tenim unes impressions d’un dels equips participants, que van guanyar un trofeu en aquest memorial.

Pau:

Per a mi la jornada en honor a un gran escaquista com Igor H Flórez, de Mollerussa, va ser molt especial. A part perquè va ser la meva primera competició d’escacs i ha sigut molt bonic, segur que el pròxim any serà més i millor.

Marc:

Durant aquestes setmanes he estat disputant el torneig d’escacs cada dissabte en el que fem partides  virtuals amb altres jugadors de Catalunya i la veritat és que m’ho he passat molt bé i he après molt sobre aquest esport que no coneixia tan bé com ara, i a més a més podent fer un homenatge a I. Flórez.

Pau A:

Per a mi ha estat un honor jugar en aquesta competició d’escacs, ja que és la primera competició en la que jugo. Em vaig divertir molt, sobretot quan vaig jugar contra un company del meu equip. També va estar molt bonica la jornada en commemoració a Igor H Flórez.

Darwin:

Per mi va ser increïble, ja que és la primera competició d’escacs en la que participo, qui m’hagués dit que quan vaig començar, al gener, sense encara està federat, una cosa a considerar dia aquest torneig, commemorarem a un home tan meravellós com va ser Igor Flórez.

Andreu:

Per a mi va ser una experiència única ja que no havia participat mai a un torneig d’escacs, i també em vaig divertir i vaig aprendre jugant amb gent que era més bona que jo, i em va agradar molt la jornada commemorava a Igor Flórez. De segur que l’ any que ve serà més divertit i millor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>