ACTIVITATS “APRENEM A CASA” – Setmana de l’1 de juny de 2020

Benvolgudes famílies,

Seguint les instruccions recomanades pel Departament d’Educació envers a la situació actual motivada pel COVID-19 el professorat del nostre centre ha preparat activitats per realitzar a casa al llarg d’aquesta setmana de l’1 de juny de 2020.

Per tal de facilitar l’accés a aquestes activitats hem creat uns documents per cursos que hem anomenat «Aprenem a casa». En aquests documents l’alumnat i famílies podreu trobar les activitats de cada matèria per treballar des de casa i no perdre el ritme d’aprenentatge. L’alumnat també trobarà els mitjans per consultar dubtes i lliurar les tasques encomanades. Aquests documents s’aniran actualitzant a mesura que es prolongui el confinament a les llars, per tant, cal estar al cas cada setmana de les activitats encomanades.

Podeu accedir i/o descarregar els documents clicant a sobre:

APRENEM A CASA PRIMER D’ESO

APRENEM A CASA SEGON D’ESO

APRENEM A CASA TERCER D’ESO

APRENEM A CASA QUART D’ESO

APRENEM A CASA PRIMER BATXILLERAT

APRENEM A CASA SEGON BATXILLERAT

L’alumnat també podrà trobar aquestes activitats al moodle del centre a l’apartat Documentació per l’alumnat>Aprenem a casa. Pel que fa a l’alumnat que cursa el Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Manteniment Electromecànic els tutors fan arribar a l’alumnat un full personalitzat d’activitats per per Unitats Formatives.

 

Atentament,

Equip Directiu INS Sòl-de-Riu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>