Jornada de Servei Comunitari a Barcelona

Eduquem en la ciutadania activa

Aquest dissabte dia 25 de gener les coordinadores del projecte de Servei Comunitari Aprenem Junts de l’Institut Sòl-de-Riu d’Alcanar, Neus Barrera i Pili Salvadó, han assistit a una jornada de formació i divulgació del projecte que s’està portant a terme al centre per l’alumnat de 4t de la ESO.

Un projecte a través del qual els joves del nostre poble aprenen vivencialment i es formen per esdevenir ciutadans crítics i compromesos amb la societat que els envolta.

Durant el matí ens van mostrar diferents projectes de Servei Comunitari d’arreu del món, tots amb un mateix objectiu: enfortir el sentiment de pertinença a la comunitat, consolidar el teixit associatiu del poble i formar persones compromeses amb el seu entorn.

Ha estat una jornada molt enriquidora, tan en coneixements com en aprenentatges, que ens ha permet fer present a la resta de territori, el projecte de Servei Comunitari Aprenem Junts, que entre tots plegats fem cada curs més gran i més fort.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>