Bones vacances d’estiu 2016!

Us destigem a tots i a totes, molt bones i merescudes vacances d’estiu. No oblideu també destinar alguna estona per llegir i fer la feina d’estiu voluntària: Feines d’estiu

L’alumnat que ha suspès alguna matèria, recordeu que heu de fer la feina obligatòria per presentar-la el dia de l’examen de setembre.

El dia 12 de setembre farem arribar per correu electrònic la distribució de grups i l’horari del primer dia, 14 de setembre.

Aprofitem per presentar-vos el logo de l’institut i agrair a la professora d’educació visual i plàstica la seva creació: Gràcies Eila!

EL LOGO naranja

Respecte el material, recordeu que el centre proporcionarà la carpeta classificadora i l’agenda a l’alumnat que ha pagat la quota obligatòria de material. Només necessiteu portar fulls DIN A-4, estoig i els llibres corresponents pel primer dia.

Ja podeu consultar el calendari del curs 2016-2017, clicant la icona corresponent de la capçalera de la web.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>