El centre

L’INS Roseta Mauri és un centre de secundària públic ubicat a la zona sud de Reus. Estem ubicats en un edifici nou al carrer Jaume Vidal i Alcover que ocupem des del mes de gener del 2012. Vam començar a funcionar al setembre del 2008 en mòduls prefabricats on vam romandre durant tres cursos i mig fins el trasllat a les noves dependències

Disposem de dues aules d’informàtica, un laboratori de ciències naturals, un laboratori de física i química, dos tallers de tecnologia, un taller de ràdio, una aula de música, una aula d’acollida, una aula d’educació visual i plàstica, una biblioteca, un menjador-cantina amb una cuina totalment equipada, departaments, despatxos i diferents aules  grup i  de desdoblaments. No disposem de vestuaris ja que es preveu l’ús preferent d’un pavelló esportiu municipal que es construirà en un futur al costat del nostre edifici . Ara mateix utilitzem les instal.lacions del camp Mas Iglesias, davant de l’institut, per impartir l’assignatura d’educació física juntament amb  les nostres pistes .

El barri és un barri en expansió amb una gran quantitat de construccions noves i amb un gran projecte  de transformació en una àmplia zona educativa. Està prevista la construcció del poliesportiu municipal anomenat anteriorment i la Facultat de Medicina. En els últims anys s’ha construït la Facultat d’Arquitectura, una Biblioteca Municipal, el nou Hospital de Reus, i el Tecno Park. La Facultat d’Econòmiques ja fa anys que està ubicada en la zona. Amb el temps serà un important complex educatiu, la qual cosa fa que aquesta part de la ciutat sigui una zona de futur amb molt bones expectatives.