INFORMACIÓ ACTUALITZADA

Benvolgudes famílies,

El Departament d’Educació, seguint instruccions del Departament de Salut i com a mesura excepcional per contenir el coronavirus, ha pres la decisió de tancar a partir del dia 13 de març i fins al proper dia 13 d’abril, ambdós inclosos, tots els centres educatius del país i, per tant, han quedat suspeses les classes en horari lectiu i les activitats extraescolars. Seguirem prestant atenció a les instruccions del Departament de Salut i a l’evolució de la situació. Per obtenir més informació, cliqueu el següent enllaç: 

Carta FAMÍLIES ST TARRAGONA.docx (1)

Us informem, també, que el Departament d’ Educació està coordinat amb el Departament de Salut. Per aquest motiu i, a fi de donar resposta a la necessitat de prevenció i control de la infecció pel SARS-CoV-2, disposeu del següent correu: covid19@institutponsdicart.cat per comunicar-nos si algun alumne/a resultés diagnosticat del Coronavirus.

Qualsevol dubte, podeu adreçar-vos al correu del centre e3003732@xtec.cat i/o visitar el nostre WEB.

#joemquedoacasa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>