Llibres recomanats per als diferents mòduls:
M1. Tecnologia alimentària > Tecnología alimentaria. Jonathan Delgado, Daniel Martin, Mª del Rosario Ramírez i Javier Rocha. Ed. Síntesis ISBN: 9788491712961 (Professora Marina Rodríguez)
M2. Anàlisi d’aliments > Análisis de alimentos. Cristina Alvarez Oquina. Ed. Síntesis ISBN: 9788490774885 (Professora Júlia Terol)
Pràctiques d’anàlisi d’aliments M2> Análisis de alimentos. Prácticas de laboratorio. Cristina Alvarez Oquina. Ed. Síntesis ISBN: 9788491710097 (Professora Júlia Terol)
M3. Tractaments de preparació i conservació dels aliments. > Tratamientos de preparación y conservación de los alimentos Maria José Caballero. Ed. Síntesis ISBN: 9788491711889 (Professora Marina Rodríguez)
M5. Logística i comerç > Gestió logística i comercial. Ed. McGraw Hill ISBN: 9788448192655 (Professora Júlia Terol)
M8. Control microbiològic i sensorial dels aliments > Control microbiológico y sensorial de los alimentos Paloma García. Ed. Síntesis ISBN: 9788490773086 (Professora Marina Rodríguez)
M9 Nutrició i seguretat alimentària > Nutrición y seguridad alimentaria Estela Rodríguez y Lucía Hoyo. Ed. Síntesis. ISBN: 9788491710233 (Professora Marina Rodríguez)
M11. Biotecnología alimentària > Biotecnología alimentaria. Jonathan Delgado i Javier Rocha. Ed. Síntesis. ISBN: 9788491710226 (Professores Marina Rodríguez i Júlia Terol)
M12. Innovació alimentària > Innovación alimentaria Gemma Gil. Ed. Síntesis ISBN: 9788490774939 (Professora Marina Rodríguez)