Felicitats, Carme!

En aquesta ocasió ens fa molta il·lusió publicar una notícia ben especial per a nosaltres. El passat cap de setmana va tenir lloc a la localitat d’Estepona, al bell mig de la Costa del Sol, el Campionat d’Espanya Màster, que engloba proves de Decatló, Heptatló, Pentatló de Llançaments, 10.000 m i Milla en Pista. L’organització va anar a càrrec de la Real Federació Espanyola d’ Atletisme, en col·laboració amb la Federació Andalusa i el propi ajuntament de la ciutat amfitriona.

Entre els nombrosos participants, més de 250, estava la nostra companya Carme Solé, professora d’Educació Física a l’Hipàtia. De fet, no només hi va participar, com a membre del Club Atletisme Parets, sinó que  fins i tot va guanyar una medalla de plata com a segona classificada! A molt pocs punts del primer lloc!

Carme, moltes felicitats pel teu exemple de constància i esforç!