Benvinguts i benvingudes a l’Institut Hipàtia d’Alexandria.

El nostre nom identifica perfectament l’esperit del nostre centre. Tenint en compte els nostres clàssics volem aprofundir en la ciència i les humanitats des del profund esperit crític, passant pel rigor dels aprenentatges adquirits per formar als nostres alumnes en el vessant humà més competent.

Ajudem a formar persones!

 

image


Notícies

(Consulteu per categories totes les notícies a la revista El Far d’Hipàtia)

Quines sensacions ens produeix un llibre?

Comencem el curs amb una lectura diària molt diferent a la que estem acostumats. Així, en comptes de posar-nos a llegir directament el llibre assignat al plec durant el primer trimestre, hem volgut experimentar les sensacions físiques i emocionals que ens produeix el llibre: el seu tacte,… Llegeix més»

COMENCEM EL CURS 2016-17

Dilluns, 12 de setembre vam començar un nou curs sense incidències, amb ganes i il·lusions, amb nous projectes i grans expectatives.
Durant aquest estiu, hem volgut millorar les instal·lacions del centre, per aquesta raó es van realitzar diferents actuacions:
– Adequació del sistema elèctric de la 2a… Llegeix més»

GRÀCIES, PARES I MARES DE 2n

Hem començat el curs 2016-17, el dia 12 amb tota normalitat!!! No podia ser d’una altra manera, però, a més ho hem fet de manera més agradable de la que potser teníem previst, gràcies a la intervenció voluntària d’alguns pares i mares de 2n d’ESO.

Durant… Llegeix més»

Recuperació de setembre

Benvolguts,
A continuació trobareu la distribució horària de les recuperacions extraordinàries de setembre.