Benvinguts i benvingudes a l’Institut Hipàtia d’Alexandria.

El nostre nom identifica perfectament l’esperit del nostre centre. Tenint en compte els nostres clàssics volem aprofundir en la ciència i les humanitats des del profund esperit crític, passant pel rigor dels aprenentatges adquirits per formar als nostres alumnes en el vessant humà més competent.

Ajudem a formar persones!

 

image


Notícies

(Consulteu per categories totes les notícies a la revista El Far d’Hipàtia)

Cicle geològic i periodisme

Els alumnes de Biologia i Geologia de 3r d’ESO han treballat els continguts de la unitat 2 (Geosfera i cicle geològic) per mitjà de l’elaboració d’un vídeo en el que, en format de telenotícies, documental o reportatge periodístic, exposen els processos geològics més importants associats… Llegeix més»

Visita a l’Agrupació Astronòmica de sabadell

Els alumnes de 1r d’ESO han tingut avui l’oportunitat de visitar l’Agrupació Astronòmica de Sabadell (AAS), una de les associacions astronòmiques amateurs més importants d’Europa.

L’Albert Morral els ha fet primer una interessant introducció a l’Univers i al Sistema Solar. Després han pogut visualitzar un documental… Llegeix més»

Quines sensacions ens produeix un llibre?

Comencem el curs amb una lectura diària molt diferent a la que estem acostumats. Així, en comptes de posar-nos a llegir directament el llibre assignat al plec durant el primer trimestre, hem volgut experimentar les sensacions físiques i emocionals que ens produeix el llibre: el seu tacte,… Llegeix més»

COMENCEM EL CURS 2016-17

Dilluns, 12 de setembre vam començar un nou curs sense incidències, amb ganes i il·lusions, amb nous projectes i grans expectatives.
Durant aquest estiu, hem volgut millorar les instal·lacions del centre, per aquesta raó es van realitzar diferents actuacions:
– Adequació del sistema elèctric de la 2a… Llegeix més»