Erasmus Plus

Durant els cursos 2020-21 i 2021-22 l’Institut participa per segona vegada com a soci en un projecte dins el programa europeu Erasmus+, juntament amb quatre altres centres educatius d’ensenyament secundari d’Alemanya, Dinamarca i Islàndia. Al llarg d’aquests dos anys hi ha previstes trobades de professorat i alumnat d’aquests centres, condicionades per l’actual situació pandèmica.

El títol del projecte és “The planet needs you: facts, activities and hope”, i el seu objectiu és la recerca sobre el canvi climàtic a l’entorn dels cinc centres educatius participants. A tal efecte, es recolliran dades que demostrin la seva realitat i l’abast del seu impacte, i es comprovarà quines accions s’estan fent a nivell social, institucional i empresarial per mitigar-lo.

La primera reunió virtual de professorat es va organitzar del 15 al 17 de Setembre de 2020 des de la Franz-Stock-Realschule de Hövelhof (Alemanya), que és el centre coordinador del projecte.

La primera activitat amb alumnat està prevista pel Març de 2021 al mateix institut alemany. A l’Institut Eugeni Xammar esperem rebre els nostres companys europeus just un any després, el Març de 2022.

ERASMUS+  REALITZATS

The planet needs you: facts, activities and hope (20-22)

Immigration, there’s no going back (17-19)

Més informació sobre els programes Erasmus +