Taller Candela: Maneres de lligar

El divendres 19 de gener els alumnes de 4ESO van fer el taller Candela: maneres de lligar.
L’ASSOCIACIÓ CANDELA és una entitat sense afany de lucre fundada l’any 2004 a Barcelona amb l’objectiu de contribuir a una transformació social basada en l’educació en valors amb perspectiva feminista i comunitària.

En aquest taller: maneres de lligar van parlar de tots aquells estereotips i desigualtats de gènere que s’activen en el moment de lligar. Van reflexionar sobre les emocions que es posen en joc i sobre quin tipus de relacions es volen construir, fomentant unes relacions afectives i sexuals sanes i unes habilitats comunicatives que ens permetin relacionar-nos lliurement.

Es va utilitzar  la tècnica del taller com a metodologia participativa per crear un espai educatiu d’intercanvi i aprenentatge col·lectiu.
Les activitats del taller van anar  a càrrec de dues educadores, utilitzant suport audiovisual com a reforç de les dinàmiques proposades per tal d’analitzar els referents actuals dels i de les joves.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>