Visita a l’Expojove i al Gremi d’instal·ladors de Girona

Els alumnes de primer i segon del cicle formatiu de grau mitjà d’instal·lacions elèctriques i automàtiques han visitat d’Expojove així com el Gremi d’instal·ladors de Girona.

A l’Expojove han pogut informar-se de l’oferta educativa que hi ha un cop finalitzin els seus estudis. Han visitat l’estant de la família d’electricitat i electrònica, on el Departament d’electricitat de l’institut presenta un entrenador per a la programació d’instal·lacions domòtiques KNX, i on es pot controlar la instal·lació domòtica a través del mòbil. Des d’aquí donem gràcies a l’empresa Jung pel seu suport tècnic.

Al Gremi d’instal·ladors han rebut una xerrada sobre els serveis que presta el gremi a les més de 1000 empreses agremiades. També han ofert informació tècnica sobre la infraestructura de càrrega del vehicle elèctric (ITC-BT-52 del RBT), les tarifes elèctriques de baixa tensió, i la legalització d’instal·lacions elèctriques. Finalment han pogut visitar les instal·lacions del gremi, especialment els seus tallers on s’imparteix formació de reciclatge i especialització, i per a l’obtenció dels carnets d’instal·lador.