Pere Parramon signa els seus dos nous llibres per Sant Jordi

El nostre director, Pere Parramon, recent doctor en Història de l’Art per la Universitat de Girona, ens ha sorprès aquest sant Jordi amb l’aparició simultània de dos llibres. El primer, La llengua dels ocells, publicat amb molta delicadesa per SD edicions, és un relat èpic i intimista que té com a protagonista un guerrer i poeta que viu en un món fantàstic que posa en crisi els límits de la imaginació. Es tracta d’una novel·la de ficció, on la realitat es confon amb les il·lusions,  que segueix el camí encetat en la seva primera novel·la El noi saltador i la reina dels guardians rossos.

La segona publicació, Art contemporani a Girona, 1994-2019, editada pel GEIEG ha estat escrita amb la professora M. Lluïsa Faxedas  i planteja una visió panoràmica que documenta els principals treballs artístics i l’evolució de les arts visuals a Girona al llarg dels darrers vint-i-cinc anys. És un treball fet a consciència que constitueix una interessant contribució per entendre què ha estat el desenvolupament cultural a Girona els darrers temps.

Aquest sant Jordi, Pere Parramon va signar els seus llibres a la plaça dels Horts d’Anglès i a l’esplanada de la Copa a Girona, on hi havia les tradicionals parades de llibres i roses per celebrar aquesta diada, que enguany adquiria nous formats per les mesures imposades per la pandèmia de la Covid-19.

Desitgem que aquest potencial,  tant literari com de recerca, que ha demostrat Pere Parramon es vagi consolidant per la qual cosa li desitgem molts èxits.