L’educació planta cara


El dijous, 6 de maig, va fer una setmana que l’Institut de Vidreres va patir uns fets que mai no s’haurien de viure enlloc, i molt menys en un centre educatiu, on la violència no té cabuda enfront del diàleg i la convivència. Malauradament,… Llegeix més»

Sortida a les pistes d’atletisme amb 3r d’ESO

El dilluns 19 d’abril els alumnes de 3r d’ESO varen anar a  LLoret de Mar per realitzar tota una matinal d’atletisme. Per la majoria d’ells era la primera vegada que trepitjaven   unes pistes d’atletisme oficials.
Els tres professors d’EF del centre varen tenir l’ajuda de l’ex-atleta… Llegeix més»

I els propers 22 i 23 d’abril la sortida més esperada: el RAID de 1r de batx

En el raid de primer de batxillerat els alumnes participaran dos dies seguits (dijous 22 i divendres 23 d’abril) en activitats de btt, senderisme i caiac pels municipis del nostre entorn, ens mourem per: la Cellera, Amer, Susqueda, Bonmatí, Sant Julià i Bescanó. Des… Llegeix més»

Gaudint de l’educació física!

Petit vídeo resum dels darrers dies de classe d’educació física amb els alumnes de 3rd’ESO treballant el control corporal mitjançant el minitramp!,
L’opinió dels alumnes: “Durant els últims dies hem estat practicant voleibol i minitramp. Ens ha agradat molt practicar salts ja que tothom participava i… Llegeix més»

Sortida dels alumnes de 4t d’ESO a les pistes d’atletisme de LLoret de Mar

Dijous passat dia 8 d’abril els alumnes de 4t d’ESO varen fer una sortida de l’assignatura d’educació física a les pistes d’atletisme de LLoret de Mar, allà varen poder practicar l’atletisme en el seu lloc més emblemàtic de la comarca de la Selva. Va col·laborar… Llegeix més»