L’Institut

Benvingudes i benvinguts al web de l’Institut Rafael Campalans.

Un web per al centre, però per què? No perquè tothom en tingui, de presència a la Internet, sinó perquè esperem aconseguir i transmetre quelcom.

Amb aquest nostre espai virtual perseguim dos objectius. D’una banda, que sigui informatiu; és a dir, que ens permeti d’explicar millor tot allò que pugui ser de rellevància per a les persones que ens vulgueu conèixer i seguir. De l’altra, que esdevingui un aparador en el qual puguem anar compartint el nostre camí, bastit tant per allò que assolim com per allò que volem aconseguir. Qui som i què fem, doncs.

I transmetre quelcom, dèiem. En la imatge que acompanya aquesta presentació hi veieu de fons un extracte del cartell que Julià Pascual, artista i professor del nostre centre, va pintar quan vam complir 30 anys d’Institut; hi apareixen tot de personatges en moviment que poden representar qualsevol membre de la nostra gran comunitat educativa: mares, pares, professorat, personal d’administració i serveis, i, naturalment, els nostres grans protagonistes: l’alumnat, els nois i nois als quals hem d’acompanyar en el moviment del seu créixer, informar-se i formar-se. Desitgem que la vida, l’acció i la il·lusió que traspua aquesta obra es reflecteixi també en aquest web que, al cap i a la fi, és per a tots vosaltres.

Passeu, sou a casa vostra.

Pere Parramon, director de l’Institut Rafael Campalans.