Joventut

Hem cregut convenient afegir a aquest apartat de serveis el de Joventut, per donar a conèixer els projectes i actuacions que duu a terme l’Oficina Jove de la Selva al nostre Institut, a través de la tècnica de joventut compartida dels ajuntaments d’Anglès, la Cellera de Ter, Osor i Sant Julià del Llor i Bonmatí, la Tanit Baldiz.

Des de fa ja uns cursos, la tècnica de joventut entra a les aules d’ESO i Batxillerat per a fer dinàmiques i tallers sobre diferents temàtiques d’interès juvenil (TIC, relacions abusives, participació, recerca de feina i relacions interpersonals) amb la intenció d’obrir un espai de reflexió i esperit crític compartit. Així, a través d’una metodologia el més participativa i vivencial possible, es treballen habilitats psicosocials i emocionals fonamentals per la vida.

A més, aquest curs, s’inicia el Punt d’Informació i Dinamització del pati. L’objectiu d’aquesta “paradeta” informativa i proposta d’activitats lúdiques, és diversificar les opcions de coses a fer a les hores del pati, amb la idea de fer més ric aquest espai i millorar-ne així la convivència.

D’altra banda, també participa al Consell de delegats i delegades, proposa activitats específiques al centre i és l’encarregada d’actualitzar i tenir al dia la cartellera del vestíbul de l’Oficina Jove de la Selva.

La presencia de la tècnica de joventut a l’institut és important, doncs, perquè els i les joves la coneguin i puguin establir-hi un vincle basat en la referencialitat i la confiança, amb la intenció d’acompanyar-los en aquest moment vital ple de transicions i decisions complexes.

Podeu contactar amb ella a través del

I amb l’Oficina Jove de la Selva a través del