El primer bany de l’estiu en plena muntanya

El dilluns 3 de juny els alumnes de 3r d’ESO del nostre institut van fer una sortida de senderisme per la Garrotxa, acompanyats pels tres professors d’Educació Física del centre, la Teresa, l’Enric i la Sandra i dos experts en alta muntanya, en Ramon i en Julià.


A ¾ de 9 del matí, els autocars van emprendre el camí cap a Sadernes on vam arribar cap a les 10. Allà va començar la petita aventura del dia. Vam caminar deu minuts fins arribar al primer punt de parada de la nostra ruta, l’Hostal de Sadernes. Després d’un esmorzar ràpid, vam reprendre la nostra marxa. Durant tot el camí vam poder gaudir de les meravelloses vistes que el paisatge ens oferia i vam anar fent petites parades per fer fotos i prendre dades per al posterior treball que els alumnes havien de realitzar. De tant en tant, tocava treure’s les sabates i passar el riu, amb algun entrebanc o petit bany de cul però amb bon humor. Després d’un parell d’hores de caminada arribàrem a St. Aniol on vam reomplir ampolles, vam fer un glop d’aigua i vam endinsar-nos cap al salt Blau, lloc paradisíac que ens avançava el meravellós racó que descobriríem uns metres més endavant. Després de saltar de pedra en pedra i d’entrar saltant amb l’ajuda del Ramon i l’Enric al  salt del Brull, tant alumnes com professors no ens vam poder estar de fer un bany d’aigua ben fresqueta i dinar en aquell espectacular entorn. 

Cap a quarts de dues, vam iniciar la tornada. Amb el bon ritme que dúiem, vam arribar una mica abans del previst al punt de trobada amb els autocars. Cansats, però molt  contents del bon dia que havíem passat, vam arribar cap a les sis a Anglès, després d’haver deixat els alumnes de Bonmatí i de la Cellera. 

Falcó de notícies