SETMANA DE LA CIÈNCIA INSTITUT JULIO ANTONIO 2020

 

Del 15 al 29 de novembre el nostre institut ha celebrat la Setmana de la Ciència, adaptant-nos a les noves normatives del covid-19 hem pogut gaudir de ciència.

Hem tingut dues activitats una en la que hem respòs a la pregunta:  Per què volen els avions? , organitzat pel Departament de Matemàtiques, on hem fet un vídeo explicant-ho, una exposició de maquetes d’avions amb material reciclat i hem programat amb scratch per a fer volar avions.

D’altra banda, hem fet un concurs d’experiments on els nostres alumnes han fet una gravació en vídeo aquesta activitat científica, organitzada pel Departament de Ciències, amb la col·laboració de la nostra AMPA del Institut Julio Antonio, donant premis en forma de vals de la Unió de Botiguers de Móra d’Ebre.

Destaquem la gran participació en les activitats i l’alta qualitat en tots els treballs. Aquí teniu un recull de les activitats:

https://sites.google.com/iesjulioantonio.cat/setmana-de-la-ciencia-2020/inici

L’any que ve més i millor.

Equip impulsor de la Setmana de la Ciència 2020.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>